SATANISTA U ŽIRIJU ZG: JK u pauzi crta pentagrame!
Foto: Damir Dervišagić

Možda sprema tetovažu

SATANISTA U ŽIRIJU ZG: JK u pauzi crta pentagrame!

Stars -
Pevačica vreme u „Zvezdama Granda“ prekraćuje crtajući drevne simbole po fascikli, kao i oči, a njene se nisu videle ispod maske koju je nosila
1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Jelena Karleuša ne prestaje da nas oduševljava svojim komentarima, kreacijama i ponašanjem u žiriju „Zvezda Granda“. Poslednji biser u nizu jeste žiriranje sa sve maskom na licu, koja joj nije smetala dok je crtala pentagrame po svesci, ali joj je pravila problem dok je jela smokve.

Snimanja u „Grandu“ uvek se oduže, traju oko šest sati, pa se u pauzama nešto gricne i popije. Tako su ovaj put na meniju bile sočne voćke koje su svi iz žirija smazali sa slašću, a ni Karleuša im nije mogla odoleti. Umesto da je otišla iza scene i prezalogajila na miru, ona je ostala na svom mestu i za svaki zalogaj podizala masku do nosa.

A kad se najela, krenula je s crtanjem. Najdraži motivi: pentagrami! Bilo je i manjih i većih. Nacrtala je i ruku i na njoj pentagram, možda kao pripremu za neku tetovažu. Ili ju je možda za to inspirisao neko od kolega iz žirija ili takmičar koji je falširao. Svakako je pentagram jedan od najneshvaćenijih simbola, koji je često pogrešno tumačen u istoriji, pa nas ne bi iznenadilo da se pevačica i na taj način poistovetila s njim. Takođe, nacrtala je i nekoliko očiju, a vežbala je i potpis za slučaj da joj neko traži autogram. Na kraju se od svega umorila i opružila na stolu!

(M. C.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track