ŠAULIĆA NE ZANIMA VANBRAČNO DETE: Šabanov sin čuva starce da bi preživeo
Foto: Damir Dervisagic

Nemaju kontakt

ŠAULIĆA NE ZANIMA VANBRAČNO DETE: Šabanov sin čuva starce da bi preživeo

Stars -

Komšije Roberta Šaulića (44), koga je pevač dobio pre nego što je upoznao suprugu Gocu, kažu da on jedva skuplja pare za hranu i lekove i da mu otac uopšte ne pomaže

Najstariji sin Šabana Šaulića Robert (44) jedva sastavlja kraj s krajem, a da bi imao novac za hranu i lekove, čuva jednog starca, tvrde njegove komšije.Ekipa Kurira bila je u Zrenjaninu kako bi popričala sa Šaulićevim vanbračnim detetom, ali je do njega bilo nemoguće doći. U njegovoj kući zatekli smo ženu koja je rekla da je njegova snajka i zapretila nam policijom. Ona je sve vreme galamila i govorila da Robert nije tu i da s njim ne možemo da pričamo. Nije nam dozvolila ni da stupimo u kontakt s njegovom majkom i proverimo priču da kralj narodne muzike uopšte ne haje za svog prvenca.Za razliku od nje, komšija koji nam se predstavio kao Milorad, ali nije želeo da se slika, bio je raspoložen za priču.- Kad bi Šaban znao kako mu se sin muči, a pritom je i bolestan, postideo bi se. Jadničak, čuva nekog nepokretnog dedu u selu Mužlje i tako zarađuje - kaže Milorad, koji ističe da je Robert izuzetno dobar čovek i da nije zaslužio težak život.- Nema pedeset kilograma sa sve krevetom. Pretvorio se u kost i kožu. Koliko sam čuo, teško je oboleo i jedva skupi novac za lekove. Majka mu pomaže koliko može, mada je i njoj penzija mala. Robert je mnogo dobar čovek, a dočekao je da otac neće ni da ga pogleda - priča komšija.On smatra da je Šaban kriv što njegov sin mora da neguje bolesne stare ljude da bi imao za hleb.- Šaban zarađuje milione, njegova žena i deca se voze avionima i luksuznim automobilima, a Robert vozi bicikl po Zrenjaninu. Retko kad menja i garderobu jer nema od čega sebi da je priušti. Tuga kad ga pogledaš - završava Milorad.Pozvali smo Šabana, ali se on nije javljao na telefon niti je odgovarao na naše poruke.Inače, on je svojevremeno progovorio o sinu koga je dobio nekoliko meseci pre nego što je upoznao Gocu.- Napravio sam ga u mladosti, on nije rođen iz ljubavi. Plaćao sam mu alimentaciju do 18. godine, sada ga ne viđam - izjavio je Šaulić za Skandal pre nekoliko godina.

Srećna porodicaSANELA, ILDA I MIHAJLO UŽIVAJU U BOGATSTVUŠaban je deci koju je dobio u braku s Gocom - Saneli, Ildi i Mihajlu - obezbedio srećno detinjstvo i odrastanje u luksuzu. Oni i danas uživaju u svim blagodetima. Završili su dobre škole, voze skupe automobile, situirani su i ne moraju da brinu o tome da li će imati novac i za najosnovnije stvari za život.

Ovde živi Šabanov sin... Novinarka Kurira u Zrenjaninu
Ovde živi Šabanov sin... Novinarka Kurira u Zrenjaninu

Dao 100.000 maraka Goca Šaulić brani muža ŠABAN JE SINU I NJEGOVOJ MAJCI NAPRAVIO KUĆUDa Šaban ima vanbračnog sina, otkriveno je pre osam godina, kad je u javnosti osvanula priča da njegova majka traži novac od pevača za izdržavanje deteta. Šaulić je tada izjavio da je on sve svoje obaveze izmirio. U njegovu odbranu stala je i žena Goca, koja je izjavila da je njen muž vanbračnom sinu i njegovoj majci napravio kuću.- Taj dečko ima 36 godina i suludo je očekivati da ga Šaban izdržava. I naša deca rade i sama se izdržavaju, pa je normalno da i on počne da se brine o svojoj egzistenciji. Šaban je 1978. Robertovoj majci dao 100.000 nemačkih maraka da digne kuću za dete i priznao ga je bez utvrđivanja očinstva. Dečku se očito ne radi, pa pokušava da na ovakav način dođe do finansijskih sredstava - izjavila je tada Goca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja