ŠEIK TOTALNO ODLEPIO ZA BRENINOM SNAJKOM: Daje Priji 30.000 dolara da dođe u Dubai, ali bez Filipa!
Foto: Damir Dervišagić I Shutterstock

Dobila nepristojnu ponudu

ŠEIK TOTALNO ODLEPIO ZA BRENINOM SNAJKOM: Daje Priji 30.000 dolara da dođe u Dubai, ali bez Filipa!

Stars -

Aleksandra Prijović dobila je ponudu o kojoj mnoge pevačice sanjaju - da za jedan nastup dobije gomilu para. Šeik iz Dubaija pevačici nudi čak 30.000 dolara da bude njegova gošća. On hoće da odreši kesu, ali pod uslovom da snajka Lepe Brene u Dubai dođe bez dečka Filipa Živojinovića. Tačnije, sama!

- Šeik je pevačicu spazio na splavu na kojem je nastupala, a on se provodio s poslovnim partnerima iz Beograda. Odmah je poželeo da je upozna, ali mu je prijatelj rekao da je tu i njen dečko Filip i da to ne bi bilo dobro - priča naš dobro obavešten izvor i nastavlja:

- Taj multimilioner se dan nakon Prijovićkinog nastupa raspitivao o njoj po Beogradu i insistirao da ga spoje s pevačicom. Ljudi koji poznaju Aleksandru rekli su mu da je to moguće samo preko njenog menadžera, koji joj zakazuje nastupe. Na kraju je rešio da joj ponudi 30.000 dolara da mu peva u Dubaiju, ali samo pod jednim uslovom - da dođe bez dečka! Šeik se vratio u svoju zemlju, a ponuda i dalje stoji. Videćemo da li će je Prija prihvatiti.

Pokušali smo da kontaktiramo s pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track