SEKA ALEKSIĆ: Još jedna uloga u filmu
Foto: Facebook

DOKAZALA SE

SEKA ALEKSIĆ: Još jedna uloga u filmu

Stars -
Opšte je poznato da se Aleksićeva dokazala na filmskom platnu, a ova nova uloga biće pravi izazov za nju, rekao je izvor blizak pevačici

Seka Aleksić je u filmu "Mi nismo anđeli 3" glumila pevačicu Smokvicu, a sada će se ponovo naći rame uz rame sa velikim glumcima. Pevačica je dobila ulogu u filmu koji će režirati Božidar Boža Nikolić.

"O Seki su dugo razmišljali i pre nekoliko dana su se čuli i pričali o glavnoj ulozi u komediji, a igraće veliku pevačku zvezdu, zajedno sa Sergejem Trifunovićem, koji joj je ujedno i partner u ovom filmskom ostvarenju", rekao je izvor blizak pevačici i dodao: "Opšte je poznato da se Aleksićeva dokazala na filmskom platnu, a ova nova uloga biće pravi izazov za nju. S obzirom na to da se radi o komediji, scene će biti vickaste i smešne, pa će publika Seku Aleksić moći da vidi i u drugom svetlu"

Pored Seke, na filmu će se naći i glumci iz celog regiona, poput Sergeja Trifunovića, Tarika Filipovića iz Hrvatske, ali i mnogobrojnim glumcima iz Bosne i Hercegovine.

"Reditelj Boža Nikloć i scenarista Enver Puška su se vodili željom da od ovog projekta naprave holivudsku priču jer će ovo pre svega biti muzički film u kojem će se pojaviti mnoštvo najpoznatijih glumaca i pevača iz celog regiona. Kako sada stvari stoje, ekipa glumaca je spremna, a prva klapa pašće početkom sledeće gdine ", zaključio je dobro obavešten izvor.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track