SEKA ALEKSIĆ: Porođaj je bio bolan! Koštao je 4.000 evra!
Foto: Aleksandar Jovanović

Kako je pevačica reagovala kad je postala majka

SEKA ALEKSIĆ: Porođaj je bio bolan! Koštao je 4.000 evra!

Stars -

Čim sam videla sina, sve je prestalo, rekla je pevačica lekarima. Muž joj sobu napunio poklonima i balonima

Folk zvezda Seka Aleksić nestrpljiva je da sa sinom Jakovom i mužem Veljkom Piljikićem ode u svoj dom. Kako saznajemo, Seka je sa suzama posle porođaja razgovarala sa lekarima.- Porođaj je bio bolan, ali čim sam videla sina, sve je prestalo! - rekla je lekarima, koji su se pobrinuli da sve prođe u najboljem redu.Kako otkriva Kurir, pevačicu je porođaj u jednoj privatnoj klinici u Beogradu koštao 4.000 evra.- Seka se porodila prirodnim putem u najboljim uslovima, a za sam porođaj izdvojila je oko 4.000 evra. Aleksićeva je mnoge iznenadila jer nije zahtevna porodilja - kaže naš izvor.Aleksićeva je juče objavila sliku bebine ruke na Veljkovom dlanu! Otkad se porodila, Seka je pod budnim okom muža, koji se ne odvaja od nje. On je prisustvovao porođaju i presekao pupčanu vrpcu, a nakon toga se potrudio da svojoj ženi i sinu ulepša sobu, koju je ispunio poklonima i balonima. Iako je bilo planirano da se porođaj dogodi sredinom oktobra u Beču, Jakov je požurio, pa se pevačica porodila u Beogradu. Beba je ocenjena najvišom ocenom 10, na rođenju je imala 3,120 kg i bila je dugačka 48 cm.

Jakov Probudio sveNAJGLASNIJI U PORODILIŠTU!Da Jakov likom podseća tatu, a vokalnim sposobnostima na mamu, govori činjenica da je najglasnija beba u porodilištu! Pevačica je više puta izjavila da će se truditi da ne razmazi sina.

Paparaco Tata otišao kući samo da se presvučeSIN JAKOV PLJUNUTI VELJKO!Veljko je noć proveo u porodilištu, a sutradan je otišao kući samo da bi se presvukao, a zatim se vratio kod supruge i sina. Paparaco Kurira zatekao ga je ispred porodilišta.Prvi utisci Sekinih prijatelja i medicinskih radnika koji su videli bebu je da je dečak isti Veljko!- Jakov je pljunuti Veljko i Seka je presrećna zbog toga, a o Veljku da vam ne pričamo- otkriva izvor.

PRVA FOTOGRAFIJA SEKINE BEBE: Evo kako Jakov i tata Veljko uživaju

(FOTO) ŠEST GODINA LJUBAVI: Seka Aleksić proslavila godišnjicu braka!

I U TRUDNOĆI MISLI NA DRUGE: Ovaj dirljivi gest Seke Aleksić neće zaboraviti nijedna majka

DIRLJIV STATUS O KOME BRUJI FEJSBUK: Trudna Seka Aleksić će vas raznežiti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track