SEKA OSETILA PRVO POMERANJE BEBE: Mislila da nešto nije u redu, a onda sam shvatila da je to to
Foto: Printskrin/Instagram

Trudnički dani

SEKA OSETILA PRVO POMERANJE BEBE: Mislila da nešto nije u redu, a onda sam shvatila da je to to

Stars -

Seka Alekić je u petom mesecu trudnoće što joj ne smeta da radi puni beogradske klubove kao i one u regionu.

Pevačica je nedavno osetila prvo pomerenje bebe, što ju je malo uplašilo.

"Osetila sam pomeranje bebe. Mislila sam da prvo nešto nije u redu a onda sam shvatila da je to stvari to. Vrlo je slično onim leptirima kada smo zaljubljeni, tako neki osećaj", ispričala je Seka sa uzbuđenjem.

Trudnički dani promenili su način ishrane kod Aleksićeve. Za višak kilograma zarad zdravlja bebe sada ni malo ne mari.

"Po savetu moje doktorice, ona je rekla da mogu u trudnoći od 9 do 12 kilograma da se ugojim. Evo ja sam na sredini petog meseca ugojila sam 5 kolograma, mislim da je to sasvim okej", rekla je Seka u emisiji Ekskluziv. Na sceni se oseća dobro sa publikom što je čini ispunjenom.

"Baš sam aktivna na sceni, ne vidi se neka preterana razlika. Trudnoća je na pola, ali ja msilim da će to tako biti do kraja", rekla je Seka i dodala da je suprug Veljko veoma pažljiv."On stalno mazi stomak i drži ruku. On je jako srećan kao i ja", priča pevačica i dodaje da imaju razmišljaju o imenima ali još uvek nisu precizirali.

"Imamo nekoliko imena to su strozavetna imena ali nismo precizirali. Nećemo kriti kada budemo odlučili", priznaje Aleksićeva.

Iščekivanje bebe je ne sprečlava da radi na novim pesmama pa tako već sada radi na novim pesmama koje će se naći na njenom sledećem albumu. Početkom avgusta će se na kratko povući sa scene.

Foto: Prinskrin/Instagram
Foto: Prinskrin/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track