SEKA SPASLA DARU OD DEPRESIJE: Pomogla joj u teškim trenucima, a evo i kako
Foto: Printskrin

Kolegijalnost

SEKA SPASLA DARU OD DEPRESIJE: Pomogla joj u teškim trenucima, a evo i kako

Stars -

Dara Bubamara nedavno se našla u centru skandala zbog eksplicitnih fotografija koje su dospele u javnost, a u poslednje vreme i zbog krize u braku.

Međutim, odlučila je da spas potraži u manastiru a koko se spekuliše, to joj je savetovala koleginica Seka Aleksić.

"Seka joj je odmah sugerirala da ide u manastir kazavši joj da će se u potpunosti opustiti i da će "izlečiti" dušu. Istakla je da će joj razgovor s monasima prijati. Dara ju je odmah poslušala. Sve se to na kraju ispostavilo kao odlična ideja te je Dara dugo zahvaljivala Seki", kazao je izvor blizak Dari.

Konačno nakon brojnih spekulacija oglasila se i Dara:

"Do sada nikada nisam imala takvih problema u životu. Sa Milanom sam u korektnim odnosima nakon svega, uspeli smo da pronađemo zajednički jezik i više nemamo problema. Po preporuci prijateljice otišla sam u manastir i razgovor sa monasima mi je dosta pomogao. Ispovedam se i uz razgovor sa monahom uspela sam da rešim brojne probleme. Znam da će me mnogi osuđivati što ovo iznosim u javnost, ali smatram da svaka osoba kada ima problema treba da poseti sveto mesto i u njemu nađe spokoj", kazala je Dara.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Nisam od onih osoba koje kada im se nešto dogodi u životu, padnu i klonu duhom. Naprotiv, jaka sam da sve iznesem na svojim leđima. Ne plačem, jer to ne znam da radim, gledam da u tom mračnom tunelu pronađem put do svetla i izađem kao pobednik. Manastir mi je pomogao da sve iznesem na leđima i uspešno rešim", završava pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track