SEKA U ŽALOSTI ZA OCEM: Otkazala nastup za srpsku Novu godinu
Foto: Printskrin/Instagram

SEKA U ŽALOSTI ZA OCEM: Otkazala nastup za srpsku Novu godinu

Stars -

Seka Aleksić otkazala je nastup za doček srpske Nove godine u jednom prestoničkom klubu zbog smrti svog oca Milorada, koji je preminuo na Badnji dan u Loznici u 69. godini zbog poslednica neizlečive bolesti.

Folk zvezda obavestila je organizatore koncerta da je u žalosti za tatom i da nije u stanju da tako skrhkana bolom izađe pred publiku. Umesto nje će, 13. januara, nastupiti mlađa koleginica Milica Pavlović, dok će se Seka svom poslu vratiti kada prođe 40 dana.

- Pevačicu je mnogo potresla očeva smrt. Iako je veliki profesionalac u svom poslu jer je često nastupala tužna i bolesna, ovog puta napravila je izuzetak. Jednostavno, nije u mogućnosti da stane pred ljude i uveseljava ih, hoće u miru da ispoštuje oca. Porodična tragedija je ipak jača od svega. Vlasnici kluba joj nijednog trenutka nisu napravili problem zbog otkazivanja nastupa, niti su joj nešto prigovorili jer se saosećaju sa njom i znaju da joj je jako teško - kaže jedna Sekina prijateljica.

Podsetimo, pevačica je nakon očeve smrti izjavila da je raduje to što je svom tati ispunila najveću želju - da upozna svog unuka.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track