SELE SE U ELITNI KRAJ: Šaulići završavaju vilu na Dedinju!
Foto: Pr

U novu kuću početkom godine

SELE SE U ELITNI KRAJ: Šaulići završavaju vilu na Dedinju!

Stars -
To će biti naš porodični dom i mirna oaza da se sklonimo od svega i nađemo mir u zajedništvu, rekla je Goca

Legenda narodne muzike i njegova supruga kupili su plac na kom grade nekretninu u kojoj planiraju da žive početkom naredne godine.

Šaban i Goca Šaulić rešili su da se sele sa Vračara pa su za sebe izabrali još elitniji kraj Beograda. Oni su početkom godine pazarili nekoliko ari placa i staru kuću u blizini Doma zdravlja na Dedinju. Na njeno mesto su izgradili jednospratnicu. Novi dom Šaulića i dvorište biće završeni i kompletno uređeni za nekoliko meseci, kada će i primiti svoje stanare.

"Tačno je da ćemo se preseliti početkom godine u novu kuću. To će biti naš porodični dom i mirna oaza da se sklonimo od svega i nađemo mir u zajedništvu. Posle turbulentne godine i hajke na nas, to nam je neophodno. Ne volimo da prikazujemo javno svoju kuću jer smo svesni da dosta ljudi teško živi i nikome ne želimo da serviramo kako živimo u raskoši", rekla je Goca.

Kuća u kojoj će uskoro živeti nije najvrednija od njihovih dosadašnjih. Šaban je s porodicom i ranije živeo na Dedinju, između ostalog, i u kući koju su kupili od Titove unuke Zlatice. Goca nam je krajnje iskreno objasnila da je razlog njihovih čestih selidbi bio poslovne prirode, a nikako želja za promenom.

"To je ranije bio moj biznis. Imala sam sreću da nađem kuće po jeftinoj ceni, koje sam kupovala i sa uživanjem sređivala. Živeli smo u njima, a onda se pojavi neko zainteresovan da ih kupi po znatno višoj ceni", ispričala je pevačeva supruga.

Kako saznajemo, Šaban uopšte ne dolazi na novi plac ili to čini tek uveče kad majstori odu, dok je Goca vrlo revnosna kad je obilazak gradilišta u pitanju. Iako su unajmili stručnjaka za građevinske radove koji sve nadzire, Goca želi da isprati sve radove.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja