ŠERIFOVIĆKA OSTAVILA ELENU KARIĆ: Pevačica zbog skandala napustila Srbiju!
Foto: Kurir

Ekskluzivno!

ŠERIFOVIĆKA OSTAVILA ELENU KARIĆ: Pevačica zbog skandala napustila Srbiju!

Stars -

Šerifovićka zbog pritiska javnosti stavila tačku na tajnu vezu sa ženom Jugoslava Karića i otišla u Los Anđeles

Marija Šerifović ostavila je Elenu Karić, ekskluzivno saznaje Kurir! Pevačica je bila prinuđena da raskine s Karićevom snajkom nakon što smo otkrili njihovu tajnu vezu.Evrovizijska pobednica navodno je imala ozbiljan razgovor sa suprugom Jugoslava Karića i odlučila da je raskid najbolje rešenje za njih.

- Ovo je veoma težak period za Mariju i Elenu. Obe su svesne da bi jednog dana među njima morao doći kraj, ali nisu imale ni želju ni hrabrost da prekinu viđanja. Međutim, kad je javnost saznala za njih, Marija je bila ta koja je povukla ručnu i raskinula, a Elena je to mirno prihvatila. Svesna je da je ta odluka najpametnija za obe jer im je otkriće o njihovoj vezi, o kojoj bruji ceo region, napravilo pakao od života - otkriva naš dobro obavešten izvor.

Kako dalje saznajemo, Šerifovićeva je otišla u Los Anđeles kako bi lakše prebolela raskid sa snajkom Dragomira Karića.- Marija se sklonila iz Beograda. U Los Anđeles je otišla kako bi izbegla pažnju javnosti, a i da bi se odmorila od brojnih koncerata i snimanja „Zvezda Granda“. Najbitnije joj je da misli preusmeri na neke druge stvari, koje nemaju veze s Elenom - kaže naš izvor.Podsetimo, Kurir je pre tri dana ekskluzivno objavio detalje veze Marije Šerifović i Elene Karić, kao i zajedničke fotografije koje svedoče o njihovoj bliskosti. Pozvali smo Mariju i Elenu za komentar, ali nisu odgovarale na naše pozive do zaključenja ovog broja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track