ŠEŠELJ: Toma je kao Ekrem, a Dragica kao Maca!
Foto: Damir Kadić

Šešelj svratio u Ćirilicu, pa opleo po kumovima

ŠEŠELJ: Toma je kao Ekrem, a Dragica kao Maca!

Stars -
Oštro Nikolić i Jevrić su negde na istom nivou, pa verujem da bi mogli da se sprijatelje, dok bi Diskrecija bila pravo društvo za prvu damu

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj gostovao je sinoć u emisiji „Ćirilica“ na televiziji Hepi zajedno sa učesnicima rijalitija „Parovi“ i „Maldivi“. Političar je otkrio da je zavoleo taj tip programa tokom svog boravka u Hagu.- Da sam mlađi jedno 20 godina, možda bih se odlučio da uđem u neki rijaliti. Kod Marića bih u šou-program došao samo da se takmiče Toma i Dragica. Narod bi tek onda shvatio ko je i šta je Nikolić - rekao je Šešelj za Kurir pred početak snimanja.Kolinda mi je miljenicaPolitičar već može da predvidi s kim bi prvi čovek države Srbije i njegov kum postao prijatelj.- Ekrem i Toma su negde na istom nivou, dok bi se Dragici najviše svidela Maca Diskrecija.Šešelj se osvrnuo i na predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović:- Kolinda je moja miljenica i navijao sam da dođe na čelo Hrvatske. Napala me je čim je došla na vlast. Onog trenutka kad sam na Tviteru napisao da ću otkriti da je prdela tokom seksa, ona je zaćutala.Šešelj je odbio da bude kum Eri Ojdaniću na svadbi s lepom učesnicom iz Zagreba Slađanom Petrušić.- Došao bih ti na svadbu, ali nemoj da kumujem. Možda Era hoće da postane predsednik Srbije (smeh). Moraš prvo da nađeš neku lepu mladu kao što je Dragica Nikolić - odgovorio je Šešelj.

O Vendi ni reči

Ekrem Jevrić upitao je Voju za vezu s njegovom drugaricom Vesnom Vukelić Vendi.- O privatnom životu ne govorim. Ja sam bio mlad, ona još mlađa. To se ne prepričava. Nisam je zvao ženska kao ti - otkrio je Voja.Mira Škorić je lidera radikala pitala za zdravstveno stanje.- Bio sam bolestan. Trenutno sam zdraviji i od Tomislava Nikolića i od Aleksandra Vučića zajedno - zaključio je Šešelj.

Šalje ga u AvganistanERU ĆU POSTAVITI ZA AMBASADORAEra Ojdanić dugogodišnji je član SRS, čiji ga lider vidi kao diplomatu:- Era bi bio najpogodniji kao ambasador u Avganistanu jer bi se tamo najbolje snašao.

Savet za bolji rejtingVELJU, VULINA, IVICU I ZORANU UVESTI U RIJALITIJEŠešelj je dao dobar savet producentima koga da uvedu u rijaliti:- U rijalitije treba da ulaze političari, da narod vidi kakva je budala Velja Ilić, kakav je psihopata Ivica Dačić, da se pojavi Zorana Mihajlović. Neki program sa Aleksandrom Vulinom bio bi šou-program prve klase. Ne da bude duhovit, već da pokaže koliko je glup.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track