SEVERININ KONCERT ZA PAMĆENJE: Aleksandar igrao s mamom na bini!
Foto: Zorica Radulovic

Prepun Sava centar

SEVERININ KONCERT ZA PAMĆENJE: Aleksandar igrao s mamom na bini!

Stars -
Severinu gledali i Nataša Bekvalac i Ljubomir Jovanović, kao i Željko i Jovana Joksimović

Severina Vučković održala je i drugi spektakularan koncert u prepunom Sava centru. Izlazak najveće regionalne zvezde na binu ispraćen je gromoglasnim aplauzom, a najveći od svih dobila je od svog trogodišnjeg sina Aleksandra, koji je majku gledao iz prvog reda. Severinin naslednik došao je u pratnji bake Ane Vučković, koja je sa unukom uživala u svakoj pesmi.Seve je koncert otvorila numerom „Virujem u te“, nakon čega se obratila publici:- Beograđani, puno mi je srce što mi pružate ovoliku ljubav - rekla je Seve i nastavila da ređa hitove.Specijalni gosti bili su Petar Grašo i Saša Matić, s kojim je izvela njihovu duetsku pesmu „More tuge“.

Najveća podrška... Mama Ana i sin Aleksandar
Najveća podrška... Mama Ana i sin Aleksandar

Veliki broj poznatih ličnosti zauzeo je svoje mesto u prvom redu, a svakako najveću pažnju izazvao je dolazak Nataše Bekvalac, koja se pojavila u društvu novopečenog supruga Ljube Jovanovića, ćerke Hane i sestričine Petre. Koncert su pratili i Željko Joksimović i Jovana, kao i Sonja Lazetić, supruga Nikole Lazetića.U jednom trenutku mali Aleksandar pridružio se mami na bini i zaplesao. Mališan je snažno zagrlio majku, koja je priznala da je zaboravila koju pesmu treba sledeću da izvede.

Srećna porodica... Nata i Ljuba sa Hanom i Petrom
Srećna porodica... Nata i Ljuba sa Hanom i Petrom

Ana Vučković je aplaudirala nakon svake ćerkine numere.Ponosna sam na Severinu i na svu moju decu. Imam tri ćerke i troje unučadi, ja sam srećna žena. Nije teško biti Severinina majka, ja sam skromna žena, potičem iz radničke porodice, i za moje dete ništa mi nije teško. Aleksandar voli sve mamine pesme, a moja omiljena je „Dalmatinka“ - rekla je Ana ekskluzivno za Kurir pred početak koncerta.

Ceni koleginicu... Željko Joksimović
Ceni koleginicu... Željko Joksimović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track