Prikaži najnovije vesti
PR Shoppi Reatil Park
NA OTVARANJU SHOPPI RETAIL PARKA U BORČI PREKO 30.000 LJUDI

Shoppi groznica zahvatila levu obalu Dunava

Stars 168

Koncerti Lexington benda i Saše Matića obeležili su veliko otvaranje Shoppi Retail Parka u Borči, koji je posetilo više od 30.000 građana.

Zabava upriličena povodom otvaranja ovog novog maloprodajnog objekta u Borči počela je u 10 časova kada je vrata svojih radnji otvorilo preko 30 regionalnih i internacionalnih brendova. Najmlađe posetioce zabavljali su klovnovi, balondžije, štulaši, mađioničari, karikaturisti, žongleri, dok su oni malo stariji uživali u dobroj kupovini po pristupačnim cenama.

Nastup Saše Matića na otvaranju Shoppi Retail Parka Nastup Saše Matića na otvaranju Shoppi Retail Parka

Koncertni program počeo je u 18 časova, kada je Lexington bend pokrenuo talas dobre energije, koji je nakon toga doživeo svoj vrhunac kada se na bini pojavio i jedno od najvećih domaćih muzičkih imena – Saša Matić.

Koncert Saše Matića na otvaranju Shoppi Reatil Parka Koncert Saše Matića na otvaranju Shoppi Reatil Parka

Shoppi Retail Park u Borči karakteriše odlična ponuda internacionalnih i regionalnih brendova, među kojima su McDonalds, Deichmann, Orsay, Koton, Takko, DIS, Sport Vision, LC Waikiki, Jysk, Lilly, DM drogerija, kao i mnogi drugi. Sve prodavnice imaju direktan ulaz sa centralnog parkinga koji ima kapacitet za više od 350 vozila.

Nastup Lexington benda na otvaranju Shoppi Retail Parka Nastup Lexington benda na otvaranju Shoppi Retail Parka
Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir