SIN GOCE BOŽINOVSKE KRAO STRUJU: Mirko Šijan napravio dug od 213.000 dinara!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Folk pevačica tvrdi da nije reč o njenom nasledniku

SIN GOCE BOŽINOVSKE KRAO STRUJU: Mirko Šijan napravio dug od 213.000 dinara!

Stars -
U mraku Miroslavu Šijanu skinuto brojilo u stanu koji se vodi na njega u Ulici kraljice Natalije u centru Beograda i tom prilikom obračunat mu dug od 213.208,24 dinara zbog neovlašćene potrošnje električne energije

Sin Goce Božinovske Miroslav Mirko Šijan, na kog se vodi stan na adresi Kraljice Natalije, duguje „Elektrodistribuciji Beograd“ 213.208, 24 dinara za krađu struje.Pevačicinom sinu je još 20. decembra 2012. skinuto brojilo zbog neovlašćene potrošnje električne energije, prilikom čega mu je zaveden i dug od 230.000 dinara, na koji se svakodnevno računa i kamata.- Brojilo je uz asistenciju policije skinuto zbog krađe struje, što znači da je prilikom toga radnicima EDB koji su izašli na teren bila ugrožena bezbednost, pošto policija ide samo kad je nešto problematično. Inače, dešavalo se da mnoge firme, pa čak i estradne zvezde, neovlašćeno koriste struju, ali obično niko ne pruža otpor kad dođe do skidanja sata za struju - otkriva izvor.Iako je u posed Kurira dospela i opomena koju je EDB u novembru 2014. poslao Šijanu, a u kojoj se on moli da u roku od sedam dana isplati svoj dug koji je na dan njenog slanja iznosio 213.208,24 dinara, što znači da je platio manji deo duga, a koji prema našim saznanjima, ni do danas nije izmiren, njegova majka tvrdi da nije reč o njemu.- Tu se ne radi o mom Mirku, o kome se radi, ne znam. Nije njemu pravo ime Miroslav, nego Mirko. Evo radim nokte sad, a i rekla sam već da me više ne smarate, imate li ikog drugog da od rane zore zovete (zvali smo oko podne, prim. aut.) i pitate za gluposti. Imate li koga drugog, gde su vam ove velike zvezde, imaju li one neke probleme u životu - naglasila je pevačica.I pored toga što Božinovska tvrdi da joj se sin ne zove Miroslav, njen Mirko je otvorio Fejsbuk profil upravo pod punim prezimenom i imenom - Šijan Miroslav. Kontaktirali smo i njega:- Zovem se Mirko ali lepše je Miroslav, tako da zovite me Miroslav! Nemam pojma o kakvom stanu pričate - rekao je sve vreme smejući se.Uputili smo pitanja i „Elektrodistribuciji“, međutim rečeno nam je da zbog procedure od njih možemo dobiti odgovore najkasnije za jedan dan.

ProblematičanTUČA ZBOG DEVOJKEMirko Šijan krajem prošle godine se potukao u diskoteci u Novom Sadu zbog devojke koja je bila sa njim u separeu. U novembru 2012. tukao se sa nepoznatim momcima posle koncerta Ace Lukasa. Šijan je, prema pisanju tabloida, učestvovao i u sukobu sa dva mladića na Kopaoniku, kada im je nožem naneo lakše povrede što je demantovao.Poznate neplatišeGOGA I ERA DUŽNICIGogi Sekulić je stigla opomena pred isključenje struje ako ne plati dug od 250.000 dinara. Ona tvrdi da to nije potrošila, već da se neko nakačio na njeno brojilo. I Era Ojdanić se našao u problemu pošto je EDB utvrdio da je „krao“ struju za svoj motel i kuću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track