SINDI TUŽI MUŽA: Plašim se da slučaj ne zastari!
Foto: Zorana Jevtić

Odloženo ročište

SINDI TUŽI MUŽA: Plašim se da slučaj ne zastari!

Stars -
Glavni pretres je pomeren jer advokat nije hronološki poređao SMS poruke koje je ugostitelj navodno slao bivšoj „modelsici“

Ivana Stamenković Sindi ponovo će morati da se na sudu suoči s bivšim mužem Nikolom Pavlovićem s obzirom na to da ni juče u Palati pravde nije održano ročište po tužbi koju je bivša „modelsica“ pokrenula protiv ugostitelja za porodično nasilje.Suđenje je odloženo zato što advokat Zoran Jakovljević sudu nije hronološki dostavio primerke foto-kopija spornih SMS poruka između njegove klijentinje i ugostitelja, pa odbrana nije mogla da se izjasni. Iako je Ivanin branilac nameravao da odustane od ovog dokaznog materijala da bi se saslušanje održalo, sudija je odlučio da se ročište odloži za dve nedelje da bi se Pavlovićev advokatski tim upoznao sa spornim foto-kopijama.

- Način postupanja punomoćnika oštećene u vezi sa spornim SMS porukama, kao i činjenica koja se mogla čuti juče u sudu da na tim porukama nema čak ni datuma kad su navodno poslate govore o tome da je cela priča zapravo inscenirana. To je urađeno da bi se preko njihove navodne sadržine reklamirao punomoćnik oštećene i vršio pritisak na sud - naveli su Pavlovićevi branioci.

Dobio starateljstvo nad ćerkom... Nikola Pavlović
Dobio starateljstvo nad ćerkom... Nikola Pavlović

S druge strane, bivša „modelsica“ smatra da njen muž odugovlači suđenje da bi slučaj zastareo.- Meni je prećeno da će ovaj slučaj da zastari i da od procesa neće biti ništa. Strašno je šta se dešava. Razočarana sam jer nema smisla da nasilnik ne odgovara za krivično delo i da mu se povlađuje u svakom smislu - revoltirano je rekla Sindi.Podsetimo, pošto je sud starateljstvo nad ćerkom dodelio njenom bivšem, Sindi je rekla da je u braku bila žrtva porodičnog nasilja. Na osnovu izveštaja sudskog veštaka, zapisnika o kliničkom pregledu i fotografija s podlivima, utvrđeno je da je Ivani bivši muž 12. februara 2012. naneo lakše telesne povrede. (Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track