Sinu Hanke Paldum preti osam godina zatvora!
Foto: Ekskluziva.ba

Mirzad Brkić priveden zbog posedovanja droge

Sinu Hanke Paldum preti osam godina zatvora!

Stars -
Pevačicinom nasledniku u automobilu pored heroina pronađen i gasni pištolj „rekord“ i srebrni nakit, a njegovom suvozaču marihuana i CS sprej

Hanka Paldum ponovo se našla u centru skandala jer joj je pre dva dana uhapšen sin Mirzad Brkić (29) u Sarajevu i sad mu preti kazna do osam godina zatvora.Kao što je Kurir juče objavio, njemu su lisice na ruke stavljene u opštini Stari grad u Sarajevu jer je policija tokom pretresa njegovog automobila pronašla gasni pištolj „rekord“ bez metaka, paketić s materijom, za koji se sumnja da je heroin, kao i srebrne minđuše i ogrlicu.- Brkić već ima dosije u policiji. Postoji mogućnost da za ovo delo dobije od jedne do osam godine zatvorske kazne. Sa njim je uhapšen i njegov drug Ðanin Dedajić (27), koji je sedeo na mestu suvozača i kod njega su pronađena dva paketića marihuane i CS sprej - rekao je naš izvor iz sarajevske policije.Hanka Paldum očajna je što joj je sin u pritvoru. Ona čeka da vidi šta će se dalje desiti i na sve načine pokušava da pomogne sinu.Pozvali smo Hanku, ali čim je čula da je zovemo iz Kurira, ona nam je rekla da je zauzeta i prekinula je vezu. Kontaktirali smo i sa advokatom Duškom Tomićem, koji brani bivšeg logoraša Gorana Goluba, koji je tužio Hanku za zlostavljanje u logoru tokom rata. On nam je potvrdio da za delo koje je Mirzad počinio može da dobije osam godina zatvora.- Njemu, po zakonu, sledi kazna od godinu do osam godina zatvora. Ja bih ga vrlo rado i besplatno branio jer nije kriv, nego njegovi roditelji. Njegovi mama i tata pali su na ispitu jer su mu sve dozvolili i nisu bili primer za vaspitavanje. On je kao maloletnik nosio pištolje, vozio motor i udario nekog, pa su čak i na sudu bili - rekao je advokat Tomić.Podsetimo, Hankin sin uhapšen je i u januaru jer je upravljajući automobilom „nisan“ pod uticajem droge udario tri žene na trolejbuskom stajalištu u sarajevskom naselju Grbavica. Policija je tada potvrdila da je u Brkićevoj krvi prilikom testa na drogu otkriveno prisustvo psihoaktivne supstance „amfetamin“. Njega je majka slala u Nemačku na lečenje, koje, očigledno, nije dalo rezultate. Inače, on je i ranjen u nogu 2011. u mafijaškom obračunu.

Suzana MančićHANKA JE NA MUKAMA ZBOG SINANisam znala da je uhapšen, žao mi je Hanke. Nas dve se družimo, ali nismo pričale o takvim temama. Znam da je njen sin žešći momak i da se, kao i sva deca, tukao i svađao u pubertetu. To je baš osetljiva tema, tako da mislim da se Hanka neće ni javljati na telefon, a ne bih ni ja sigurno da se meni tako nešto desi. Pustite je, ionako trpi svoju muku. Ona je mnogo dobra žena i divan čovek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track