SKANDAL MAJSTOR NE BIRA MESTO: Jelena Golubović napala i izvređala vozače i putnike!
Foto: Damir Dervisagic

Život rijaliti

SKANDAL MAJSTOR NE BIRA MESTO: Jelena Golubović napala i izvređala vozače i putnike!

Stars -
Putnici su se svađali sa rediteljkom i palo je dosta ružnih reči, a čak su putnici hteli čak i da joj plate da napuse autobus

Čini se da rijaliti zvezda Jelena Golubović ne bira ni vreme ni mesto kako bi započela novu svađu, a poslednja u nizu desila se u autobusu nasred auto-puta.

Povod za incident dogodio se kada je vozač autobusa, kojim se Jelena vraćala iz Vrnjačke Banje, stao na jednoj deonici puta nakon Kragujevca kako bi pomogao kolegi u nevolji.

Vozač je predložio da pokupi petoro najugroženijih i najmlađih putnika iz autobusa koji se pokvario na putu kako bi ih spasao od čekanja vrelini. Međutim, kada su umesto petoro, u autobus ušli gotovo svi putnici iz pokvarenog autobusa to je rediteljku Jelenu Golubović uznemirilo.

"Čim su oni ušli, guma na našem autobusu je ulegla zbog prekomernog tereta, a ja sam se uplašila da će se autobus, ako nastavimo sa tolikim teretom, prevrnuti zbog toga. Predložila sam da je bolje da sačekaju nekoliko minuta dok se kvar ne otkloni nego da svi rizikujemo život. Tu je već počela opšta svađa, a putnici su počeli da me napadaju", rekla je rediteljka i dodala da je palo dosta ružnih reči između nje i ostalih putnika pa su čak hteli i da joj plate da napusti autobus. I dok je Jelena istakla da je jedini razlog njenog insistiranja da vožnju do Beograda ne nastave sa novim putnicima bio briga za opštu bezbednost, dotle se drugim putnicima to nije tako učinilo.

"Čim su oni ušli Jelena Golubović je počela da "drami". Rekla je da se plaši da će svi poginuti, a jednoj ženi je zapretila da će je ošamariti ukoliko nastavi da je vređa", rekla je jedna od putnica koja se našla u autobusu za Beograd. Svađa putnika je trajala desetak minuta, nakon čega je vozač autobusa razrešio situaciju tako što je zamolio nove putnike da izađu napolje a oni su nastavili dalje za Beograd bez "prekomernog" tereta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track