SKANDAL: Mariju zbog napada na Baneta i Grand izbacuju iz žirija!
Foto: Fonet Nenad Djordjevic

Žestoka svađa pred finale u šou „TLZP“

SKANDAL: Mariju zbog napada na Baneta i Grand izbacuju iz žirija!

Stars -
Pevačica se okomila na Mojićevića iz neprofesionalnih razloga, a to iziskuje njenu diskvalifikaciju, kažu iz „Grand produkcije“

„Grand produkcija“ oštro je reagovala na prozivke Marije Mihajlović, koja je kao član žirija šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ iznela svoj sud o tome kako „Grand“ i TV Prva forsiraju Baneta Mojićevića, zbog čega će mu ona u finalu ovog takmičenja dati minimalan broj poena.Oglasila se na FejsuNezadovoljstvo koja je izrazila putem Fejsbuka pevačica nije potkrepila nikakvim argumentima, ali je izazvala veoma burne reakcije, kako na društvenoj mreži, tako i među pomenutim akterima.- „Grand produkcija“ nije mogla da favorizuje nijednog učesnika emisije „Tvoje lice zvuči poznato“, budući da ni na koji način ne učestvuje u organizaciji iste. Pored toga, Bane Mojićević tokom trajanja ovog serijala ni jedan jedini put nije bio gost neke od emisija iz naše produkcije kao što su „Fantastik šou“ ili „Narod pita“, a koje se emituju na Prvoj TV, a da ne govorimo o tome da, osim Baneta, „Grand produkcija“ tamo ima i Tanju Savić, Nedu Ukraden i Dragana Kojića Kebu. Tako da neprofesionalni ispad Marije Mihajlović tumačimo kao jeftin pokušaj da ne pobedi neko ko dolazi iz „Granda“. Sve ovo iziskuje njenu diskvalifikaciju iz žirija, budući da je javno rekla da će Mojićevića oceniti minimalno bez obzira na kvalitet njegove imitacije, i to iz potpuno neprofesionalnih razloga - saopšteno nam je iz pres-službe „Grand produkcije“.

Ne dotiču ga prozivke... Bane Mojićević
Ne dotiču ga prozivke... Bane Mojićević

Bane Mojićević nije želeo da sudi žiriju, ali tvrdi da ga ni optužbe ne uznemiravaju.- Isforsiran sam samo svojim nastupima i ne znam kakav pritisak i na koga je mogao „Grand“ da vrši kad on nema nikakve veze sa ovim šouom, niti ima bilo kakvu ulogu u svemu ovome. Smatram da sam ja svojim imitacijama najbolje pokazao ko sam i koliko umem, a to što ljudi imaju predrasude bez ikakve osnove, možda zbog produkcijske kuće ili mesta iz kojeg dolazim, njihov je problem - kaže Bane i tvrdi da ga Marijine prozivke ne dotiču:Publika mu najvažnija- To je njeno mišljenje i nemam tu šta da komentarišem. Ja svoj kvalitet pokazujem time što radim na sceni i ne obazirem se na druge jer je lična stvar šta će ko da misli. Meni je najvažnije što u finalu publika glasa i najvažnije mi je to merilo, sud koji će publika da donese.

NeprofesionalnaTV PRVA: MARIJA MIHAJLOVIĆ JE ZLOUPOTREBILA SVOJU POZICIJUPovodom Marijine prozivke oglasila se i pres-služba TV Prva.- Ovako neprimerene i neodgovorne izjave članice žirija zamagljuju suštinu ovog šoua - dobru zabavu i humanost, pre svega. Svojim neprofesionalnim ponašanjem Marija Mihajlović ozbiljno dovodi u pitanje saradnju s TV Prva. Nemamo nameru da komentarišemo njene tendenciozne izjave jer nemaju veze sa istinom. Ovo je zloupotreba pozicije i namerno ugrožavanje jednog od takmičara - stoji u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja