SKANDAL NA ADI CIGANLIJI: Ajfonku napao obožavalac, ona mu zveknula šamar
Foto: Dragana Udovičič

Nije se uplašila

SKANDAL NA ADI CIGANLIJI: Ajfonku napao obožavalac, ona mu zveknula šamar

Stars -

Nakon što je odbila zajedničko plivanje s momkom s kojim je flertovala, on ju je grubo uhvatio za ruku i skinuo joj kupaći, ali je starleta uspela da se odbrani

Bivša učesnica „Parova“ Tijana Maksimović Ajfon doživela je veliku neprijatnost na Adi Ciganliji kad joj je dečko s kojim je flertovala pokušao da skine kupaći. Ali starleta mu nije ostala dužna, zveknula mu je šamarčinu, nakon čega je pobegao.

Ajfonku smo prošle nedelje spazili na Adi. Prvo je sedela u kafiću u kojem joj je prišao obožavalac i tu je počelo muvanje. Mladić je pošao s njom ka plaži, a ona je usput upisala njegov broj telefona u svoj mobilni. I sve je izgledalo kao početak jednog divnog prijateljstva do trenutka kad je udvarač postao nestrpljiv. Hteo je da s Tijanom uđe u vodu, a ona ga je odbila.- Drago mi je što smo se upoznali, ali došla sam da uživam sama na Adi - rekla mu je ona i krenula ka vodi.Nakon tih reči dečko ju je grubo uhvatio za ruku i povukao k sebi. Tijana je pokušala da se oslobodi, a mladić je uspeo da joj odveže gornji deo kupaćeg.

- Kretenu jedan! Idiote! Pusti me! - povikala je i dok je jednom rukom pridržavala kupaći, drugom mu je zveknula šamar.

Pritrčali smo da joj pomognemo, a i njen „obožavalac“ je shvatio da je preterao, pa se brzim koracima udaljio od nas.- Nisam se uplašila, ipak je ovo javno mesto usred bela dana. Da niste vi prišli, neko bi valjda drugi došao da pomogne. A i moj šamar mu je bio dovoljan. Daleko mu lepa kuća - rekla nam je Tijana kad se smirila, a onda je rešila da letnje popodne iskoristi kako je i planirala - u kupanju i sunčanju na Adi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track