SKANDAL NA POMENU: Arkanova sestra napala Cecu na Željkovom grobu!

Povodom 15 godina smrti Željka Ražnatovića

SKANDAL NA POMENU: Arkanova sestra napala Cecu na Željkovom grobu!

Stars -
Incident: Jasna Diklić s nadgrobne ploče sklonila korpu u kojoj je pevačica donela žito i posluženje, što je veoma razljutilo folk zvezdu
1 / 4

Obeležavanje 15 godina od smrti Željka Ražnatovića Arkana proteklo je juče na beogradskom Novom groblju u veoma napetoj situaciji i na ivici incidenta.

Sukob... Veljko je spustio korpu, koju je Jasna pomerila iza klupe
Sukob... Veljko je spustio korpu, koju je Jasna pomerila iza klupe

Ceca: Sve mogu da razumem i sve mogu da oprostim
Ceca: Sve mogu da razumem i sve mogu da oprostim

Arkanova sestra Jasna Diklić ponela se veoma grubo prema Svetlani Ražnatović jer je, ničim izazvana, s nadgrobne ploče sklonila korpu u kojoj je folk zvezda donela žito i posluženje. To je veoma razljutilo pevačicu, vilica joj je zadrhtala i na licu joj se videlo da ju je taj neprimereni gest veoma pogodio, ali se dostojanstveno uzdržala da ne napravi scenu. Međutim, tu nije bio kraj provokacijama najstarije sestre pokojnog komandanta Srpske dobrovoljačke garde. Nakon što je sveštenik završio opelo, ona je održala govor koji je dodatno podgrejao već neprijatnu atmosferu.- Poslednjih petnaest godina bratu organizujem parastose, a od sledeće godine će to raditi njegov sin Nikola, koji se vratio u Srbiju - kazala je Jasna, ne spominjući ni rečju svoju snaju, koja je svake godine pripremala pomen suprugu.

U govoru rekla da je ona 15 godina sama organizovala parastose... Jasna Diklić
U govoru rekla da je ona 15 godina sama organizovala parastose... Jasna Diklić

A kad je zaustila da kaže još nešto, prekinuo ju je Nikola i pozvao prisutne da im se pridruže na ručku u obližnjem restoranu. Sve to je dodatno uticalo na Cecino raspoloženje, pa je besna otišla s groblja. Novinarima nije želela da daje izjave, a kad smo je kasnije pozvali, vidno smirenija prokomentarisala je dešavanja na parastosu.- Sestra je izgubila brata, to je nikad neprežaljena bol. Tako nešto ne daj bože nikome. Sve mogu da razumem i sve mogu da oprostim - poručila je najveća balkanska zvezda.

Arkanova decaNIKOLA STIGAO IZ AMERIKE, ANASTASIJA OSTALA KOD KUĆE ZBOG BOLESTINikola, sin Željka Ražnatovića Arkana i Natalije Martinović, prisustvovao je parastosu. On se posle 15 godina vratio u Srbiju iz Amerike i planira da ovde ostane. Osim njega, pomenu je prisustvovao i Arkanov kum Borislav Pelević. Cecina ćerka Anastasija, kao i pevačicini roditelji, koji su svake godine izlazili na zetovljev grob, zbog bolesti su bili sprečeni da dođu.

Ubica čeka izručenje SrbijiGAVRIĆ OSUĐEN NA 35 GODINAUbica Željka Ražnatovića Arkana, Dobrosav Gavrić (38), koji je u Srbiji osuđen na 35 godina robije, uhapšen je pre tri godine u Južnoj Africi, ali do danas nije izručen našoj zemlji. On je 15. januara 2000. ispalio smrtonosne hice i na Milenka Mandića i Dragana Garića, Arkanove prijatelje. Na po 30 godina zatvora osuđeni su Gavrićevi pomagači Dragan Nikolić Gagi, koji služi kaznu i Milan Ðuričić, koji je i dalje u bekstvu.

http://www.youtube.com/watch?v=ml5eErWXgMM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track