SKANDALOZNO: Hrvati u ukrštenici zovu Cecu udovicom ratnog zločinca!

Zaprepastio se i sergej Trifunović

SKANDALOZNO: Hrvati u ukrštenici zovu Cecu udovicom ratnog zločinca!

Stars -
Glumac na Instagramu postavio sliku iz hrvatske enigmatike u kojoj se vređa ime srpske pevačice

Svetlanu Ražnatović pojedini mediji u Hrvatskoj nazivaju udovicom ratnog zločinca, što je primetio Sergej Trifunović.Proslavljeni glumac je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz jedne ukrštenice u kojoj se vređa lik i delo muzičke zvezde. On je zaokružio deo u kom se pominje Ceca kao srpska pevaljka i udovica zločinca Arkana i pored toga je stavio veliki znak pitanja.- Križaljka - napisao je Sergej ispod slike.

Glumac za Kurir nije želeo da komentariše svoj postupak, a pevačica je do zaključenja broja ostala nedostupna za komentar.Inače, Ceca je ranije komentarisala da je svesna da je u Hrvatskoj, uprkos tome što je tamo veoma slušana, ipak povezuju samo i isključivo sa njenim pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom.- Ja za njih nemam ime. Imam prezime i udovica... Ime nemam! Ja sam udovica ratnog zločinca i to je to. U početku mi je to smetalo jer sam od 14. godine u javnom životu i oduvek sam imala svoj identitet, bez obzira na to što sam bila udata za mog pokojnog supruga. Uvek sam imala svoje ime i prezime. Ali mislim da će i to vreme proći i da muzika ne sme da ima granice, da bude blokirana i da se oko nje stavlja zid. Samo širite ljubav, pevajte i slušajte muziku - rekla je Ceca pre nekoliko godina u intervjuu za Radio-televiziju Republike Srpske.

Sergej Trifunović, podsetimo, dobio je priliku da u filmu „Turneja“ tumači lik inspirisan Željkom Ražnatovićem Arkanom.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track