SKLONIO SE OD NEVOLJE: Aca Lukas bežao od Baba Mrazice
Foto: Marina Lopičić

Popularnog folkera iznenadili prijatelji

SKLONIO SE OD NEVOLJE: Aca Lukas bežao od Baba Mrazice

Stars -
Pevač se zabezeknuo kad je na kraju konferencije za novinare, koju je sazvao zbog novogodišnjeg nastupa u Beogradu, ugledao atraktivnu plavušu u provokativnom kostimu

Aca Lukas će Novu godinu dočekati radno, i to u Beogradu. Tim povodom juče je održao i konferenciju za novinare, a na kraju su mu prijatelji pripremili iznenađenje - doveli su Baba Mrazicu, od koje je folker - bežao! Pevač se zaprepastio kad je ugledao devojku u provokativnom kostimu.- Šta je, bre, ovo?! Nemam ja vremena za gluposti. Kakvo je, bre, ovo iznenađenje? - rekao je Lukas i uperio prstom u Baba Mrazicu.

Otkako se pomirio sa suprugom Sonjom, pevač izbegava da bude u blizini drugih atraktivnih žena
Otkako se pomirio sa suprugom Sonjom, pevač izbegava da bude u blizini drugih atraktivnih žena

Otkako se pomirio sa suprugom Sonjom, pevač izbegava da bude u blizini drugih atraktivnih žena, pa je juče kao oparen izleteo iz hale, a za njim je pojurila i Baba Mrazica. Međutim, nije uspela da ga stigne.Pre tog „incidenta“ pevač je rekao da jedva čeka nastup za doček 2016.- Biće to još jedna luda žurka do zore. Pevaću svoje pesme, ali i pesme kolega. Uživam da nastupam u Beogradu pred publikom koju volim, a i porodica će te noći biti sa mnom. Naravno, tu će biti i ćerkica Viktorija dokle god bude mogla da izdrži - rekao je Lukas i dodao da će uredno platiti porez od novogodišnjeg nastupa:- Platiću porez kao što sam ga i do sada plaćao. Ja sam poznati humanista i novac od nastupa ići će u Fondaciju „Aca Lukas“.

Lj. Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track