SLAĐA ALEGRO: Imala sam samo 4 muškarca. Sa ženom nikad nisam bila
Foto: Damir Dervišagić

Intervju

SLAĐA ALEGRO: Imala sam samo 4 muškarca. Sa ženom nikad nisam bila

Stars -

Slađa Alegro nije zvezda, publika ne vrišti kad se ona pojavi na sceni, ali je svaki klub u kom peva dupke pun, a njeni spotovi na Jutjubu imaju milionske preglede.

To nam je bilo sasvim dovoljno da s njom porazgovaramo. I znate šta, Slađa nas je veoma iznenadila iskrenošću. Nije ni nalik mnogim pevačicama koje glume ludilo u medijima.Zašto si toliko dosadna?- Generalno sam dosadna jer mi nijednom nije ispala sisa!Pokaži i ti čime raspolažeš. Što bi se razlikovala od koleginica?- E pa ne želim! Da su mi grudi veće, pokazala bih ih. Ovako nemam čime da se pohvalim.Zašto ne staviš silikone?- Da se ne bojim, stavila bih. Ima dosta koleginica s dobro kupljenim grudima. Recimo, vrlo sam iznenađena grudima Ljupke Stević. Uh, kakve su joj! Jedna je od retkih koja moćno izgleda na sceni i van nje. Meni je smor da se preko dana pućim i munjim jer nisam taj tip, ali Ljupka je prirodna i lepa i baš mi se sviđa.

Jesi li opipala nekoj koleginici poprsje?- Nisam, ali bih volela. Šta fali malo da se dovatimo (smeh). Eto, pipnuću Ljupku. Jesi li ti to probala seks sa ženom?- Nisam jer mnogo volim jednog muškarca. Imala sam ponude od žena, ali nisu bile navalentne. Mogu samo da zamislim šta dve žene rade u krevetu. Mnogo se ližu i ljube. Da li bi probala neku koleginicu, na primer Mariju Šerifović?- Ne bih. Jao, šta mi radite?! Stvarno ne bih mogla s njom. Ona mi je super, OK izgleda, ali ne. Koliko muškaraca si imala?- Samo četiri. Nisam bila s mnogo mladića (smeh). Da li bi se skinula za neki muški magazin i za koje pare?- Ne postoji cena za koju bih se skinula. To uopšte nije moj fazon. Pritom, nemam ni kućni video. Ne mlatim, nego je stvarno tako. Vodim računa šta radim. Nemam blokadu, ali intimu držim samo za sebe. Zašto je toliko foliranata na estradi?- Zato što, čim se upali kamera, svi su nešto fini. Živim normalno, meni je najvažnije da zarađujem solidno, gledam svoja posla, nisu mi potrebna kola i odeća, muž mi nije bogataš. Živim pristojno, radim mnogo i nema foliranja. To sam što sam. Spekulisalo se da si izgubila dete.- Istina je da sam u avgustu prošle godine ostala u drugom stanju, bebu sam izgubila u decembru. Bilo mi je teško. Shvatila sam da se to ne dešava samo meni nego velikom procentu žena. Život daje i oduzima ono što voliš. Važno je da sam prebrodila taj period i da je sada sve u redu. Šta je krenulo po zlu?- Imam genetski kod za trombofiliju, pa je to 99 odsto bio uzrok pobačaja. Sad znam u kom grmu leži zec, kad budem opet bila trudna, postoje metode kojima se sve to rešava. Moraću da prestanem s poslom i da se pridržavam terapije jer nema ništa lepše od drugog stanja.

Ako me muž udari, ubiću ga!Družiš se sa Adilom. Da li opravdavaš njegovo nasilje nad ženom?- Pod jedan - Adil nikad nije prebio ženu, a pod dva - podržala sam ga. Ja nisam sudija, ali on mi je prijatelj. Poznajući njegovu porodicu, a njega posebno, nemam trunku sumnje da je tako nešto, za šta je bio osumnjičen, mogao da uradi. Šta bi ti uradila da te muž prebije?- Pa ne bih na sva usta laprdala da sam dobila masnicu. Šta koga boli uvo?! Otišla bih u policiju, a slomila bih i njega. Ma, udarila bih ga motkom po glavi, ubila ga, ali ne bih trčala da čaršija zna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track