SLOBA I DALJE VOLI TOPALKOVU ĆERKU: Helena i ja nikad nećemo raskinuti, to je nemoguće!
Foto: Printskrin/Instagram

Ne može da je preboli

SLOBA I DALJE VOLI TOPALKOVU ĆERKU: Helena i ja nikad nećemo raskinuti, to je nemoguće!

Stars -

Sloba Vasić najviše pažnje privlači zbog veze sa Topalkovom ćerkom Helenom. Čas zu zajedno, čas nisu, čas se biju, čas sevole…

Posle godinu dana medijske ćutnje, Sloba je po prvi put progovorio o gorućim temama.

"Helena i ja nikad nećemo raskinuti, to je nemoguće. Mi smo povezani na nekom višem nivou, osim što smo u vezi. Razumemo se pogledima, a to je ono što se teško nalazi", priča i pevač i dodaje da među njima nije bilo nikakvih svađa.

"Nisu postojale svađe, već prepirke koje su normalne u vezi, kao i neke gluposti izperioda kada smo živeli zajedno, ko je gde šta ostavio, ali to smo brzo rešili kada sam unajmio kućnu pomoćnicu, tako da je kasnije bilo med i mleko. Razlog našeg raskida nije nikakva svađa, već pauza koja nam je oboma bila potrebna", kaže Sloba. Pevaču je veza sa Helenom donela i dobro ali i loše.

"Dobro je to u smislu neke reklama, svaki dan se povlačimo po medijima i to se pozitivno odrazilo na moj posao. A loše što sam označen kao siledžija i što nemamointimu u vezi. Nervirali smo se jedan period zbog naših roditelja, ali vremenom smo ih navikli, jer smo i ja i Helena oguglali na to", priznaje Sloba. Kako kaže oduvek je bio u dobrim odnosima sa Heleninim ocem Topalkom.

"Prihvatio me je kao svoje dete. Naš odnos je bio sjajan i pre veze saHelenom, a tako je i sada! Ona je inače zaljubljena u mene još od takmičenja koje je bilo 2009. godine i Topalko je tada pravio pošalice zbog toga. A kada je porasla ikada smo započeli vezu niko se nije mnogo iznenadio".

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

(Star)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track