SMEJ SE, SMEJ: Iliću, trk kod zubara!
Foto: Dragan Kadić

Slavuj iz Mrčajevaca bi blesnuo za 3.000 evra

SMEJ SE, SMEJ: Iliću, trk kod zubara!

Stars -

Miroslav ne može da se pohvali svojim osmehom i već godinama šeta žute iskrivljene zube sa sve karijesom. Na finalu „Pinkovih zvezda“ otkrio je i da nema peticu

Miroslav Ilić peva već decenijama „Smej se, smej“, ali svojim osmehom nikako ne može da se pohvali.Pevaču, po svemu sudeći, očuvanje zuba nije jača strana, pa sada šeta požutele kvarnjake. Slavuj iz Mrčajevaca trebalo bi da vodi računa o dentalnoj higijeni, naročito o izgledu zuba, koji su mu kao pevaču u centru pažnje, ali on, sudeći bar po fotografijama nastalim u finalu „Pinkovih zvezda“, ne mari za karijes i debele žute naslage, koje upadaju u oči.

Kad se čovek zagleda, ne može a da ne primeti da mu zubi stoje kao posvađani, u različitim smerovima. Posebno je uočljivo to što Miroslav nema „peticu“ s desne strane. Međutim, on ne mari za to, nego se smeje sve u šesnaest.

S obzirom na to da je Ilić zagazio u sedmu deceniju života, a vidljivo je da nije često u stomatološkoj ordinaciji, mogao bi da promeni navike i poseti čika zubu. Kako je poslovno veoma angažovan, remont usne duplje za njega bi bio prava sitnica.Naime, saniranje karijesa po zubu košta od 20 do 180 evra, u zavisnosti od plombe, implantat plus krunica od 400 do 600 evra, proteza 700 evra i prirodno izbeljivanje od 200 do 2.000 evra. Kad se podvuče crta, Ilića bi novi osmeh koštao nešto više od 3.000 evra.

BELI ZUBI - SREDILI SE IVICA, ČEDA, KAĆA I RADA SAD IMAJU SJAJAN OSMEHMiroslav Ilić spada u grupu onih koji ni za šta na svetu ne bi menjali svoj osmeh. Ali ima i onih koji su novac uložili u blistavo bele zube. Prvi među njima je svakako Čedomir Jovanović. Lider LDP imao je oštre krive i male zube, koje je uspeo da ispravi. I Ivica Dačić je poradio na svom osmehu. Katarina Grujić, nakon što su se svi smejali fotografiji na kojoj je pokazala da nema jedan zub, sebe je častila odlaskom kod zubara. I Rada Manojlović je zube dovela pod konac! Pevačica je posle sređivanja očnjaka, na savet Lepe Brene, pre osam godina otišla kod njenog stomatologa.Vlasnica „Granda“ je Milanu Stankoviću i Milanu Dinčiću Dinči pomogla da izgled gornjih zuba dovedu do perfekcije, dok donje nisu dirali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track