SNEKI DAKI UVEK U TRENDU: Evo kako je smuvala 20 godina mlađeg studenta!
Foto: Marina Lopičić, Facebo

Razotkriveni

SNEKI DAKI UVEK U TRENDU: Evo kako je smuvala 20 godina mlađeg studenta!

Stars -
Dakićeva pre četiri meseca započela vezu s budućim glumcem Dušanom Momčilovićem

Snežana Dakić (46) živi punim plućima otkako se razvela od Vladimira Mikića (49), sa kojim ima ćerku Lauru (9), pa se priklonila trendu koji slede mnoge poznate dame i smuvala mlađeg frajera.U pitanju je student glume Dušan Momčilović (25), sa kojim je pre četiri meseca započela vezu. Njih dvoje su do sada to krili, a možda bi Dakićkina ljubav ostala tajna da je nije uslikao Kurirov paparaco kako u kasne sate šeta sa svojim izabranikom.- Snežana i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a razlika u godinama ih nije sprečila da započnu vezu. Uglavnom su se viđali na mestima na kojima nije postojala opasnost da ih neko može raskrinkati, a kad su posećivali restorane, nisu razmenjivali nežnosti - priča naš sagovornik.On kaže da je voditeljka konačno srećna i ispunjena.- Dušan je jedan fin i kulturan dečko i prema Snežani se ponaša kao pravi džentlmen. Studirao je prava, a nedavno je odlučio da ostvari svoje snove pa je upisao i glumu. Trenutno je student u klasi profesorke Vide Ognjenović, a iz hobija vozi sportske avione. Ima i svoj privatni posao, a voditeljka ga u svemu podržava - završava naš izvor.Ovim povodom pozvali smo Dakićevu, koja nije htela da priča o novoj ljubavi.- Svoj ljubavni život ne želim da komentarišem niti bih od toga pravila medijsku kampanju. Ali ponosno vam najavljujem da danas od podne startuje moj novi poslovni projekat - ženska televizija. Emisija koja počinje u 18.30 zove se „Ko o čemu“.Kontaktirali smo i s Momčilovićem, ali smo ga zatekli u nezgodnom trenutku. Bio je u letelici.- Ništa vas ne čujem, u helikopteru sam. Javiću vam se kasnije - rekao nam je Dušan, ali se posle nije javljao na telefon.

Igra sudbineI BIVŠI MUŽ ŠETA MLAĐUI bivši muž Snežane Dakić ima mlađu devojku. On je već duže vreme u vezi s Jovanom, zbog koje se i razveo od poznate voditeljke. Igrom slučaja i ona je od Mikića mlađa 21 godinu, baš kao što je i Dušan od Snežane.

Kuguarke sa srpske estrade prava ljubav godine ne broji NJIMA SE PILETINA ZA PRSTE LEPISve je više poznatih žena koje su u vezi s mlađim muškarcima. Ceca Ražnatović je već godinu dana u ljubavi sa 16 godina mlađim manekenom Aleksandrom Jovovićem. Vesna Zmijanac bila je u vezi s građevinskim preduzetnikom Željkom Rstićem, koji je od nje mlađi 14 godina. Verica Rakočević je starija od muža Veljka Kuzmančevića čak 35 godine, a njena ćerka Elena od svog partnera Jugoslava Karića sedam, baš kolika je razlika između Jelene Karleuše i Duška Tošića. Goca Tržan se udala za 14 godina mlađeg Rašu, a Anabela je od svog supruga Andreja starija 11 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track