SNEŽANA DAKIĆ PRONAŠLA SVOJ TREND: Voditeljka ulazi na Farku u Lisoviću!
Foto: Printskrin/Instagram

Iznenađenje

SNEŽANA DAKIĆ PRONAŠLA SVOJ TREND: Voditeljka ulazi na Farku u Lisoviću!

Stars -
Voditeljka je Nakon višenedeljnih pregovora sa Snežanom Dakić, od koje se mnogo toga moglo očekivati, ali ne i ulazak na seosko imanje u Lisoviću, producenti rijalitija su na kraju od nje ipak dobili da

U četvrtak veče na "Farmu " će ući 27 takmičara, a imena pojedinih će vas definitivno iznenaditi.

Naime, nakon višenedeljnih pregovora sa Snežanom Dakić, od koje se mnogo toga moglo očekivati, ali ne i ulazak na seosko imanje u Lisoviću, producenti rijalitija su na kraju od nje ipak dobili "da". Od izvora saznajemo da će voditeljka, ukoliko bude ostala do finala, zaraditi oko 13.000 evra.

"Ne mogu ništa o tome da pričam",­ rekla nam je Snežana.

Njena cimerka biće povratnica u ovaj rijaliti, kontroverzna Maja Nikolić, koja je prekjuče potpisala ugovor. Od ove pevačice, koja je poslednjih godina poznatija kao rijaliti zvezda, očekuje se da bude najveća svađalica u "Farmi".

Konkurenciju će imati u nekadašnjim zvezdama narodne muzike ­Radmili Misić i Novici Zdravkoviću, kao i u aktraktivnoj "Pinkovoj zvezdi" Gabrijeli Pejčev iz Bugarske.

Najkontraverzniji pretendent na nagradu od 100.000 evra biće Kristijan Golubović, a do prvog mesta ponovo će pokušati da dođe starleta Stanija Dobrojević, koja je u četvrtoj sezoni bila vicešampionka.

Da brinu o životinjama, spavaju u štali, obrađuju zemlju i kupaju se u buretu pristali su i Anabela Bukva, Milić Vukašinović i njegova supruga Suzana, kao i izabranik pevačice Tine Ivanović ­Zvezdan Anđić.

Imidž dobrog dečka pokušaće da vrati voditelj Vladimir Stanojević, a osim njega, među farmerima ponovo će se naći i Vesna Vukelić Vendi. Producenti su za početak rijalitija pripremili neprijatno iznenađenje za učesnike, ali ne žele da otkriju o čemu je reč.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track