ŠOK PAR: Vlada Stanojević u ljubavnoj vezi sa Topalkovom ćerkom?!
Foto: Damir Dervisagic (1)

Zaljubili se

ŠOK PAR: Vlada Stanojević u ljubavnoj vezi sa Topalkovom ćerkom?!

Stars -
Helena je došla u kafanu čiji je suvlasnik Stanojević, tada su ćaskali, đuskali, razmenili brojeve i počeli da se dopisuju

Voditelj Vladimir Stanojević (33) preboleo je bivšu devojku Anu Mariju Žujović, i to uz pomoć Helene Topalović (17). Naime, kako saznajemo, Stanojević već nekoliko nedelja uživa u ljubavnoj vezi sa ćerkom popularnog pevača Milana Topalovića Topalka, ali na sve načine pokušavaju da to sakriju od javnosti.

Vlada i Helena su se upoznali pre nekoliko godina, preko zajedničkog prijatelja. Nisu tada uspostavili kontakt, sve donedavno. Tačnije, Helena je došla u kafanu čiji je suvlasnik Stanojević, tada su ćaskali, đuskali, razmenili brojeve i počeli da se dopisuju.

"Ubrzo su se opet videli, a Vlada joj je rekao da mu se jako dopada i da bi voleo da budu u vezi. Helena mu je rekla da je ne forsira i da mora da razmisli, a kako je Vlada bio uporan i priređivao joj sitna iznenađenja, Topalovićeva nije imala kud. Njih dvoje su se dogovorili da ne eksponiraju vezu i da na sve načine vode računa da ova vest ne dođe do medija", priča nam izvor blizak Stanojeviću.

"U subotu uveče, Helena je oko ponoći došla u Vladinu kafanu sa svojim društvom i smestili su se za jedan sto. Ubrzo je stigao i Vlada, koji se prvo pozdravio sa njom i ljudima koji su bili za stolom, a onda je otišao i seo sa svojim društvom. U jednom momentu, voditelj je opet prišao Heleni i počeo da je ljubi u vrat, a onda je odlučio da je odvede za svoj sto kako bi bio celo veče sa njom" - kaže nam izvor sa lica mesta.

Pozvali smo Topalka kako bismo čuli da li mu se sviđa novi zet. "Ja ne pričam o privatnom životu. Nemojte me zvati, ni reč o privatnom životu", izjavio je pevač.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa voditeljem, ali nam se nije javljao, niti odgovarao na poruke do zaključenja broja.

Foto Story
Foto Story

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track