ŠOKANTNA ISPOVEST ANE BEKUTE: Terali su me da ubijem sina, dala sam ga na usvajanje!
Foto: Damir Dervišagić

Progovorila o porodičnoj drami

ŠOKANTNA ISPOVEST ANE BEKUTE: Terali su me da ubijem sina, dala sam ga na usvajanje!

Stars -

Ćutala 40 godina: Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obeležio. Da sam se rodila koju deceniju ranije, možda bi me kao vešticu spalili

Ana Bekuta konačno je posle 40 godina ćutanja progovorila o tome kako je sina Igora Polića nakon rođenja ostavila u domu za nezbrinutu decu.Pevačica je naslednika rodila sa samo 17 godina u vanbračnoj vezi. Taj period joj je, kaže, najteži u životu. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala. I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno bolelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi.

- Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih - otvorila je dušu Ana za magazin Star.

Igor Polić i Milutin Mrkonjić, Foto: Damir Dervišagić
Igor Polić i Milutin Mrkonjić, Foto: Damir Dervišagić

Ona navodi da su je u selu smatrali nečasnom.

- Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obeležio. Da sam se rodila koju deceniju ranije, možda bi me kao vešticu spalili ili barem proterali - nastavila je pevačica.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Bekuti je i danas teško da se priseća ovog traumatičnog iskustva.

- Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što "to" nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici - navodi Ana i napominje da je sina redovno viđala.

- Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo - završila je Ana svoju ispovest.

PoštovanjeIGOR CENI MRKU VIŠE OD OCAAna Bekuta je u svojoj ispovesti istakla da njen sin Igor podržava njenu vezu s Milutinom Mrkonjićem. Navela je da njen naslednik izuzetno poštuje Mrku, čak i više od rođenog oca. I političar ceni sina svoje partnerke i često se viđaju, a čak mu je našao i posao u jednom javnom preduzeću, o čemu je Kurir pisao pre nekoliko meseci.

Naslednik... Anin sin Igor
Naslednik... Anin sin Igor

NISU PRIČALI Snajka posvađala Anu sa sinom MOJA MAJKA ŽELI DA OSTANEM U BRAKU ZBOG NJENE KARIJEREAna je 2007. bila u sukobu s Igorom jer je stala na stranu njegove žene Jelene kad je on podneo zahtev za razvod braka. Pevačicin sin se iselio iz njene kuće, u kojoj su ostali njegova supruga i deca. Bekuta je prebacivala sinu što želi da se razvede i na sve načine je pokušala da ga odgovori od toga.- Tačno je da se razvodim i da se borim za starateljstvo nad decom. Život mi je postao pakao. Ovih dana na glavnom ročištu ću dokazati da sam podobniji kao staratelj od Jelene, jer radim, imam prihode, a deca su za mene oduvek bila izuzetno vezana. Jedino mi nije jasna moja majka, koja mora da shvati da više ne želim ništa da trpim zbog njene karijere, pa čak ni da ostajem u braku samo zato što bi bila obrukana jedna Ana Bekuta - izjavio je tada Igor, dok Bekuta nije bila toliko rečita.- Ne želim da sa svojim sinom razgovaram preko medija. Ja samo brinem o budućnosti svojih unuka - izjavila je tada pevačica.

Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track