ŠOKANTNA ISTINA O DUŠANU IZ MALDIVA: Godinama je bio u vezi s poznatim pevačem!
Foto: Printskrin

Ne krije svoju seksualnost

ŠOKANTNA ISTINA O DUŠANU IZ MALDIVA: Godinama je bio u vezi s poznatim pevačem!

Stars -
Dugo je bio u vezi sa jednim pevačem, koji je veoma poznat, ali su krili svoju vezu zbog reputacije

Dušan Kaličanin poznat je kao kontroverzna osoba, koja krije svoju seksualnost i voli da šokira javnost. On je već na samom startu šokirao javnost svojim ponašanjem.

Ukućani između sebe šuškaju da je naklonjen istom polu, iako on sve vreme pokušava da se opere od ovakvih spekulacija tvrdeći da je imao devojke. Izvor blizak Dušanu, ipak, tvrdi da je dugo godina bio u vezi sa jednim poznatim muškarcem, sa kojim je nedavno raskinuo i rešio da uđe u rijaliti program.

"Dušan ne želi da se priča o njegovim seksualnim sklonostima, iako njegovo ponašanje govori više od reči. Dugo je bio u vezi sa jednim pevačem, koji je veoma poznat, ali su krili svoju vezu zbog reputacije ovog drugog. Inače, često ga viđaju po gej klubovima u Beogradu, tako da je Dušan poznat među homoseksualcima i svi su u šoku zbog čega toliko potencira na vezama sa devojkama", otkriva izvor blizak Dušanu.

"On obožava da se eksponira. Čak se pojavljivao i u nekim emisijama kao statista, jednostavno voli da bude ispred kamere, što je njegovog partnera dodatno nerviralo. Čini se da sve ovo radi kako bi napakostio svom bivšem dečku", rekao je izvor.

Puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track