ŠOKANTNE IZJAVE DARE BUBAMARE: Šta je spremna da radi za pare, šta misli o orošavanju...
Foto: Damir Dervišagić

Pravi čudo

ŠOKANTNE IZJAVE DARE BUBAMARE: Šta je spremna da radi za pare, šta misli o orošavanju...

Stars -
Dara Bubamara sve češće je u žiži javnosti, a svojim ponašanjem i izjavama nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Ona za sebe kaže da je žena koja pravi čuda ali i da joj se nikada ne bi dogodilo da živi u siromaštvu, te da bi se u svakom poslu snašla.

"Ja sam vredna i ništa me nije sramota da radim. Da nisam Dara Bubamara, bila bih jako dobra glumica, sekretarica, igračica, konobarica. Uvek bih imala. Rođena sam da zarađujem pare. Da sam konobarica, ja bih se samo smejala i kafana bi uvek bila puna. Mnogo sam vredna i kopala bih samo da ne budem bez para."

Pevačica kaže da ne bi volela da ima ćerku ali i da joj se svaka želja u životu ispunjava.

"Ne bih volela da imam ćerku. Možda zvuči grubo, ali je tako. Moj muž, kada sam zatrudnela, rekao mi je “ti ćeš imati sina” i tako je bilo. Rodila sam prelepog sina, pametnog, dobrog. Kada sam govorila mami: “Mama, ja ću biti velika zvezda, voziću porše”, ona je uvek pričala: “Nemoj, sine, toliko visoko da letiš”. I sve mi se to desilo. Isto tako govorim da ću imati tri sina. Ne znam zašto, ali imam takav osećaj. S obzirom na moje obaveze, verovatno ću imati samo dva sina. Ceo život dobro funkcionišem sa muškarcima. Ako bog kaže ćerka, što ću. Vaspitavala bih je da bude jaka, sposobna, da ima energije", rekla je Dara.

Suzana Mančić se nedavno podvrgla orošavanju vagine, a Dara kaže kako se nada da joj to nikada neće biti potrebno.

"Čula sam i bila sam tada iz fazona “gospode bože”, međutim, novinari vole da preteraju. Ja Suzanu obožavam, dobro izgleda, i ona je moj uzor kada je fizički izgled u pitanju. Daj bože da tako izgledam u njenim godinama. Ako joj je to potrebno, podržavam. Iskreno, ne znam šta je to. Meni verovatno to neće trebati do 80. godine. Toliko sam vatrena da ja do tada neću biti suva nikada u životu."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track