ŠOKANTNE IZJAVE TIJANE AJFON POSLE INCIDENTA: Svaku ženu muž tuče, šta je tu užasno?!
Foto: Printskrin

Prebio je dečko a njoj smešno

ŠOKANTNE IZJAVE TIJANE AJFON POSLE INCIDENTA: Svaku ženu muž tuče, šta je tu užasno?!

Stars -

Tijana Ajfon, bivša učesnica rijaliti programa "Parovi", pre nekoliko dana je pretučena. Na nju je fizički nasrnuo njen partner, koga je ona opradavala.

Tijana bez pardona govori da su bračne tuče normalna stvar u Srbiji, te da ona u tome ne vidi krivično delo.

Da stvar bude gora, Tijana kaže da ona nasilnike ne prijavljuje, naročito kada je pitanju šamaranje i čupanje za kosu jer to ne smatra nasiljem. Dok cela Srbija pokušava da se izbori sa nasiljem u porodici i nasilnicima, Tijana misli suprotno i opravdava fizičko nasilje.

"Batine su za mene glupost, jer ako vam neko udari dva šamara, to nije nešto o čemu bi trebalo da se toliko polemiše. Danas se dešava svakoj ženi da je dečko ili muž udari i ne smatram da je to toliko užasavajuće", bez zadrške kaže Tijana.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

"Spadam u onu grupu žena koje su i te kako jake, a kada se desi da me neko udari, sačekam da mu to vratim. Znate, ne sekiram se zbog toga, samo se setim da postoji karma i da se sve vraća", šokirala nas je starleta svojim načinom razmišljanja i kako se sveti muškarcima koji je udare.

Na pitanje kako može tako da govori, kada je i sama bila žrtva nasilja, te da su žene danas nemoćne u obračunu sa muškarcima, osim pred sudom, ona nastavlja po svom.

"Svaka žena u sebi ima samo njoj svojstvenu snagu i moć, pa tako i ja. Iz svake situacije izlazim kao pobednik, pa tako i iz ove. Mnogi su mislili da sam žrtva, a nisam. Bila sam suprotnost - pobednik. Za mene važi ono što jake žene govore često, da pobeđuju i kada gube. To je za mene realnost, jednostavno sam takva", tvrdi Tijana.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Podsećanja radi, kada ju je pre nekoliko dana pretukao dečko, ona je izjavila:

"Ništa nije bilo strašno. Bio je ljubomoran zbog nekog dopisivanja i udario mi je samo dva šamara, ali ne želim da se o tome piše jer mislim da nije bitno da o tome govorim. Videli smo se posle toga i pomirili smo se."

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Alo/Lj. Tozev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track