ŠOKANTNO PRIZNANJE Ana Marija: Izgubila sam bebu zbog Vladinih batina!
Foto: Marina Lopičić

Ekskluzivno: Fitnes instruktorka bila trudna dok ju je muž tukao

ŠOKANTNO PRIZNANJE Ana Marija: Izgubila sam bebu zbog Vladinih batina!

Stars -
Kurir imao uvid u SMS prepisku koja dokazuje da je Žujovićeva imala spontani pobačaj usled stresa izazvanog Stanojevićevim nasiljem

Ana Marija Žujović bila je trudna kad ju je bivši suprug Vladimir Stanojević pretukao, ekskluzivno saznaje Kurir.Naša redakcija imala je uvid u SMS prepisku između voditelja i najbolje prijateljice fitnes instruktorke, iz koje se zaključuje da je Žujovićeva pre nekoliko dana izgubila bebu. Ona je za ranu trudnoću saznala tek nakon batina, zapravo kad je doživela spontani.

Iz razgovora između Vlade i Ana Marijine drugarice da se zaključiti da voditelj nije bio iznenađen mogućnošću da je njegova bivša žena u drugom stanju, ali je tražio potvrdu za to.SMS prepiska- Kaži mi da li je Ana Marija trudna - pitao je voditelj Aninu prijateljicu, koja je mu je posle kraćeg oklevanja dala potvrdan odgovor, dodajući da je fitnes instruktorka imala spontani pobačaj.Kako bi mu to i dokazala, drugarica mu je poslala svoju prepisku s Ana Marijom, u kojoj doslovce piše:- Spontano. Spontani pobačaj. U životu nisam mogla da verujem da meni ovo može da se desi. Neki nepotpuni spontani pobačaj, delovi ploda su i dalje u materici, zato mi je test juče bio pozitivan, a danas sam prokrvarila s jakim bolovima. Dobila sam nešto da pijem i da se ispiram, ukoliko sledeće nedelje bude tako, moram na kiretažu da očistim sve.

Crno na belo... Poruke
Crno na belo... Poruke

Nakon toga Vlada je napisao da je utučen i izrazio je žaljenje što neće imati dete s doskorašnjom izabranicom, pošto bi, kako i sam tvrdi, bio spreman da ga odgaja i da mu pruži sve što je potrebno.Potvrdu ove informacije dobili smo i od Ana Marije, koja nam je priznala da je izgubila bebu.- Pod velikim sam stresom zbog pobačaja. Psihički sam iscrpljena, što se odražava na moje fizičko stanje, malaksalost, umor, mučnina, anemija. Čekam dalja ispitivanja. Na ovu prepisku nemam komentar - istakla je za Kurir Žujovićeva, očigledno vidno potresena zbog toga što je usled stresa i batina koje je pretrpela doživela spontani pobačaj.ZbunjenStanojević je pokušao da demantuje priču, a kad smo mu predočili dokaze, zbunio se.- Pa ne znam šta da vam kažem - smušeno je rekao, da bi nekoliko trenutaka kasnije poslao poruku.- Ja ne mogu da verujem šta njoj pada na pamet. I drugo, devojka je ladno izmislila da je imala spontani - stajalo je u Stanojevićevoj poruci.

Preti mu robijaKRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VLADE

Ako se dokaže da je kriv, Vladimir Stanojević mogao bi da završi u zatvoru. Naime, tužilaštvo je protiv voditelja podnelo krivičnu prijavu na osnovu njegovih i Ana Marijinih izjava. Voditelju će se suditi za nasilje u porodici, za šta je zaprećena kazna zatvora od tri meseca do pet godina.

Vesna StanojevićTO ŠTO JU JE TUKAO TRUDNU JE TEŽE DELO

I Vesna Stanojević iz sigurne kuće šokirana je novim detaljima u vezi s Ana Marijom i Vladom.- Ako je tako, to znatno otežava situaciju. To se smatra težim delom ukoliko ju je tukao trudnu. Čak i ako u tom momentu nije znao da je u ona drugom stanju, u pravu neznanje ne opravdava. U svakom slučaju, smatram da cela ta priča nikako nije smela da se desi - zaključila je Stanojevićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track