SORAJA INVESTITORKA: Nemam veze sa elitnom prostitucijom, evo odakle mi pare!
Foto: Damir

Puna ko brod

SORAJA INVESTITORKA: Nemam veze sa elitnom prostitucijom, evo odakle mi pare!

Stars -
Nisam sav novac spiskala na provod i krpice nego uložila u kuću i apartmane na moru koje izdajem, rekla je starleta

Soraja Vučelić tvrdi da nema nikakve veze sa prostitucijom, a da je raskalašn život zaslužno nasledstvo kojim ona raspolaže. Starleta je nekoliko puta dovođena u vezu sa elitnom prostitucijom, budući da je drugarica bliska sa Željkom Rolović, koja je bila privedena zbog organizovanja elitne prostitucije na crnogorskom primorju.

"Elitna prostitucija je na estradi tabu tema godinama. Pevačice, manekenke, fotomodeli, voditeljke. To sve njih prati. Putuju po svetu, po egzotičnim letovalištima a na slikama se ne vidi ni dečko niti ljubavnik, samo one. I onda se dovodi u pitanje otkud im sve to i ja to razumem. Nikada se nisam pravdala, ali ja imam nasledstvo i njime raspolažem. Nisam sav novac spiskala na provod i krpice nego uložila u kuću i apartmane na moru koje izdajem", rekla je Soraja kada je gostovala u jednoj emisiji. Ona se takođe osvrnula na sukob sa Stanijom Dobrojević, koja je protiv Vučelićeve pokrenula spor. Naime, Stanija tuži Soraju, jer je izjavila kako je Dobrojevićeva oralno zadovoljavala izvesnog Matiju.

"Moj svet nema dodirnih tačaka sa njenim. Ne može mi biti rival neko ko nije u sferi mog interesovanja, izgleda, godina, među nama je ogromna razlika. Neću nikada shvatiti shvatiti zašto sam njoj i sličnim devojkama trn u oku i bukvalno se bave mojim likom i delom. Nikada se sa njom nisam družila, devojke sa kojima se družim nisu sa estrade", rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track