SORAJA: Na svadbi će mi pevati Milica Pavlović!

Da zameša mladoženji

SORAJA: Na svadbi će mi pevati Milica Pavlović!

Stars -
Ona koja bi mladoženji zamešala pred očima. Milica Pavlović pravi odličnu atmosferu i ima odličnu energiju. Donela je nešto novo na našu estradu i fantastična je, kaže Soraja

Soraja Vučelić otkrila je da jednog dana, kada se bude udavala, želi da joj na svadbi zapeva Milica Pavlović, koja bi mladoženji zamešala pred očima.

Tolerantna starleta priznaje da ne bi volela klasičnu svadbu, već nešto u njenom stilu. Na pitanje voditelja Siniše Medića da li bi radije angažovala Milicu Pavlović ili Milicu Todorović za veselje, Soraja je rekla:

"Ona koja bi mladoženji zamešala pred očima. Milica Pavlović pravi odličnu atmosferu i ima odličnu energiju. Donela je nešto novo na našu estradu i fantastična je. Moja svadba bi bila urbana, ne volim ceremonije", iskrena je Vučelićeva, koja kaže da je prevazišla fazu kada se palila na tipove.

"Ne pali me niko, to sam prevazišla, jedino neko može da izazove u meni zaljubljenost, ali to se ne zove paljenje, nego žarenje", rekla je Soraja u emisiji "Press pretres“.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track