SORAJA U PANICI: Ukrali joj telefon sa EKSPLICITNIM porukama i slikama POZNATOG POLITIČARA!
Foto: Damir Dervišagić

Nije joj lako

SORAJA U PANICI: Ukrali joj telefon sa EKSPLICITNIM porukama i slikama POZNATOG POLITIČARA!

Stars -

Soraja Vučelić izgubila je telefon sa eksplicitnim porukama i slikama poznatog političara. Starleta nije želela da komentariše ovaj slučaj, ali je priznala da ima novi telefon.

Naime, dok je koračala pistom na reviji na kojoj je privukla veliku pažnju nepoznata osoba ušetala u prostoriju gde se Vučelićeva pripremala za modnu pistu i gde su joj ostale sve privatne stvari, pa je starleta doživela pravi šok kada je po završetku svog angažmana kada je shvatila da joj je mobilni telefon nestao iz torbice!

"Bila je celo veče super raspoložena, ali sve je to palo u vodu kad se revija završila i kada je otišla da se presvuče. Htela je da telefonira, ali njenog mobilnog nije bilo ni na vidiku", ispričala je Sorajina bliska prijateljica koja je želela da ostane anonimna.

"Ona je ubeđena da ga je ostavila u torbi, ali ga tamo nije pronašla. Odmah je sa nekoliko prijatelja krenula u potragu – pretražila je bukvalno svaki ćošak bekstejdža i alarmirala je zaposlene, ali nije uspela da nađe telefon. Sigurna je da joj ga je neko ukrao jer je kroz taj prostor prošlo baš mnogo ljudi, a iz torbice joj ništa nije nestalo, osim telefona. Nikom nisu trebale njene kreditne kartice jer su ostale na mestu, pa je odmah pretpostavila da neko želi da joj na drugi način naudi jer u telefonu ima sve i svašta" govori dobro obavešteni izvor.Budući da se zgodna voditeljka zaista uplašila zbog svega onoga što je imala u svom mobilnom telefonu, zanimalo nas je da li postoji nešto što bi moglo da joj stvori nove neprijatnosti.

"Ma, Sara je doživela nervni slom jer u telefonu ima brdo poruka od jednog poznatog, moćnog političara. On joj već mesecima šalje svakakve poruke, a u mobilnom ima čak i slike koje joj je slao. Mislim da nema ništa s njim, ali nikako ne bi volela da se sve to pojavi u medijima i da se otkrije ko je on jer to može stvoriti probleme i njoj i njemu."

Kako nam je izvor koji je insistirao da ostane anoniman ispričao, Soraja je odmah blokirala svoju staru karticu i uzela novu sa istim brojem, dok se i dalje nada da će joj nadležni organi što pre pronaći i vratiti stari telefon.

ISEČENA SORAJA ZAVRŠILA U SVETSKIM MEDIJIMA: Britanci pišu o fudbalerovom napadu na starletu

Soraja nije želela da komentariše ovaj slučaj ali je otkrila da ima novi telefon."Odakle vam to?! Stvarno ne bih da komentarišem ništa vezano za tu priču. Istina je da imam novi telefon i to je sve što ću reći, nemojte više da me zovete", rekla nam je Soraja u kratkoj izjavi, nakon čega je prekinula vezu.

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track