SORAJI ŽIVOT UGROŽEN: Bolujem od ANOREKSIJE! Sad imam manje od 50 KG...
Foto: Printskrin/Instagram

Stalno na dijetama

SORAJI ŽIVOT UGROŽEN: Bolujem od ANOREKSIJE! Sad imam manje od 50 KG...

Stars -

Starleta Soraja Vučelić uplašena je za svoje zdravlje jer je saznala da boluje od anoreksije.

Soraja je priča kako je svoju kilažu svela na manje od 50 kilograma i da je svakodnevno kod lekara kako bi svoje zdravstveno stanje vratila u normalu."Poslednjih dana sam non-stop po lekarskim ordinacijama jer lekari sumnjaju na anoreksiju. Svakodnedno idem na kontrole oko režima ishrane. Tim doktora koji uključuje nutricionistu, doktora opšte prakse i endokrinologa svakodnevno je sa mnom i određen mi je režim ishrane koji moram da poštujem. Najgora stvar u celoj priči jeste činjenica da sam sebe svesno dovela do anoreksije i to kada sam počela sa rigoroznim dijetama i napornim treninzima", otkriva Soraja.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Želela sam da budem što mršavija, pa zbog toga nisam ništa jela po nekoliko dana. Bukvalno sam se izgladnjivala, a nisam ni u jednom trenutku bila svesna da to šteti mom zdravlju. Kilogrami su od jednom sami počeli da padaju, pa sam svoju kilažu sada svela na manje od 50 kilograma, što je na moju visinu opasno", otkriva Soraja.

Tek kada je zdravlje dovela u opasnost shvatila je da mora da se posveti zdravom načinu života.

"Kada su mi doktori rekli da su krvni nalazi strašno loši usled iscrpljujućih dijeta, shvatila sam da moram pothitno da se osvestim i da se vratim u normalu. Uopšte nisam želela da sebe dovedem u situaciju da moram da boravim u bolnici. Mnogo mi je pomogla prijateljica koja je psiholog, danima je sa mnom razgovarala i osvestila me. Nadam se da ću se ubrzo izvući iz ovog stanja", rekla je Soraja.

Foto Printscreen/TV Prva
Foto Printscreen/TV Prva

Puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track