SPEKTAKL U PREPUNOM MEJDANU: Saša Matić Tuzlacima priredio noć za pamćenje
Foto: Printscreen

SPEKTAKL U PREPUNOM MEJDANU: Saša Matić Tuzlacima priredio noć za pamćenje

Stars -

Na prve taktove pesme "Anđeo čuvar" kojom je Matić započeo tročasovni spektakl, dvoranom se prolomio vrisak a raspoložena publika je pesmu pevala od reči do reči.

"Dobro veče, Tuzlo! Hvala vam što ste svih ovih petnaest godina uz mene, što volite i poštujete ono što ja radim i što ste, po ko zna koji put dokazali da nama ljubav nije zakasnila", rekao je Matić i koncert nastavio pesmom "Kad ljubav zakasni".

Ređali su se hitovi poput "Nadji novu ljubav", "Sve je na prodaju", "Poklonite mi nju za rodjendan", "Noći u Sibiru", "Lagala je grade" i mnoge druge a fantastična atmosfera nije jenjavala do samoga kraja koncerta.

Temperaturu u dupke punom Mejdanu dodatno su podigli Sašini gosti, Rada Manojlović sa kojom je otpevao duet "Mešaj mala", Aco Pejović Sašin dugogodišnji prijatelj, koji je sa publikom u Mejdanu otpevao tri pesme, pored ostalih i svoj novi hit "Nisam pao" i Jelena Karleuša koja je, uz duet "Ne smem da se zaljubim u tebe" publiku dodatno "razdrmala" pesmom "Insomnia".

Koncertom u Tuzli je, po procenama organizatora prisustvovalo preko 7.000 ljudi, čime je oboren dosadašnji rekord posećenosti Mejdana, a Saša Matić je još jednom pokazao zbog čega je miljenik bosanskohercegovačke publike, koja ga je nekoliko puta vraćala na bis.

Matićevi bezvremenski hitovi, ali i odlični gosti doprineli su da koncert ostavi neizbrisivi trag u sećanjima Tuzlaka, ali i ostalih koji su u Mejdan stigli iz svih krajeva Bosne i Hercegovine.

Nakon Tuzle, spektakl u tri čina nastaviće se 10. decemba u sarajevskoj dvorani Zetra.

Ukoliko ste propustili još jedan Sašin hit, možete ga poslušati ovde:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track