SPREMNA ZA UDAJU: Tijana Ajfon pokazala da se snalazi u svinjcu!
Foto: Printskrin

Parovi na selu

SPREMNA ZA UDAJU: Tijana Ajfon pokazala da se snalazi u svinjcu!

Stars -
U selu Deč, kod babe, pojavila se iznenada i uputila se pravo na – njivu

Tijana Ajfon je iz luksuza rijalitija Parovi otišla u selo, da pokaže kako se snalazi na njivi, u svinjcu, kokošarniku...

Kad je videla da Nataša Šavija može da provede dan u proizvodnji i sklopi šporet, Tijana Ajfon je predložila da javnost sazna da i ona ume da radi i to – teške seoske poslove.

U selu Deč, kod babe, pojavila se iznenada i uputila se pravo na – njivu. "Tijana, otkud ti, zar nisi u rijalitiju", pitala je baba Vida, dok se Tijana odmah prihvatila motike da okopava boraniju.

"Eto, nisi zaboravila da kopaš. Mnogo si mi ranije pomagala", hvalila je baka unuku.

Učesnica Parova ponudila se babi da završi sve poslove koje može, dok je kod nje, pa je čistila kokošarnik i svinjac, hranila guske. "Biri, biri, biri", vikala je Tijana, dok su guske šištale na nju. "Moram u ambar da se popnem, da vidim da li je baba očistila sve potrebno za pečenje rakije. Burad moraju da se dobro operu. A, vidi našu vinovu lozu, tu sedimo kad se vratimo sa njive. Slabo je rodila ovde godine. Baba, evo ga mačak Marko".

Onda se rastužila. "Jesi li čula da se Marko Bulat oženio", pitala je babu. "Neka mu je sa srećom", odgovorila je baba Vida. "I ti ćeš naći svoju sreću", posavetovala je.

Da bi zaboravila na priču o Marku Bulatu, Tijana je svom snagom čistila svinjac, ne obazirući se na neprijatan miris koji se širio. Oko kuće baba Vide počele su da se okupljaju komšije, došle da pozdrave Tijanu Ajfon. Da je podrže i kažu joj da šalju poruke za nju.

U domu naređane novine sa naslovima: „Bila sam u vezi sa Vladom Mandićem“, „Sa Ružicom u vezi četiri meseca“...

"Podržavamo te u svemu", rekla joj je baba. "Izdrži, ostani do kraja."

"Baba, nemoj da gledaš mnogo kasno televiziju", upozoravala je Tijana babu, koju kaže, mnogo voli. "Ovde sam živela kad sam radila u toj firmi u Šimanovcima. Spavala sam kod babe, ovde sam i učila često. Plašim se šta će tata reći, valjda zna da nije sve ono istina, već je u pitanju šou..."

Prekrupu je unela u činiji kod pilića, pričala je sa njima. "Je li ovo sok od zove, koju sam ja brala", pitala je Tijana a baka je potvrdila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track