SREĆNA PORODICA: Cecina deca izlaze sa njenim novim dečkom
Foto: Aleksandar Jovanović

Pevačicini klinci se druže

SREĆNA PORODICA: Cecina deca izlaze sa njenim novim dečkom

Stars -
Svetlana Ražnatović se potrudila da njen sin i ćerka zavole Aleksandra Jovovića, s kojim se redovno viđaju i fantastično funkcionišu

Svetlana Ceca Ražnatović, tokom godinu dana zabavljanja sa šesnaest godina mlađim Aleksandrom Jovovićem, što je otkrio magazin Stori, trudila se da ga njena deca Veljko i Anastasija prihvate.Kako saznajemo, pevačica je uspela u svojoj nameri jer su joj sin i ćerka zavoleli novog partnera i sprijatelji se s njim. Ona je navodno vezu s manekenom u početku krila od porodice, međutim, kad je shvatila da se zaljubila do ušiju, odlučila je da napravi korak dalje i pozabavi se odnosom i njenih najbližih s njenim dosta mlađim dečkom.

- Ceca je pratila tok svog odnosa sa Aleksandrom, koga je deci prvo predstavila kao prijatelja i saradnika. Iako pevačica s Veljkom i Anastasijom ima prijateljski odnos, jednog dana im je priznala da je s manekenom u vezi. Oni su ga oberučke prihvatili jer im je najbitnije da je njihova majka srećna i zadovoljna, što uz njega i jeste. Jovović se zbližio sa svim članovima Cecine porodice, pa i s njenom sestrom. Nedavno se čak pojavio s Lidijom i Anastasijom na jednom javnom događaju, na kom je folkerkina ćerka pred njim pušila i cirkala - otkriva jedan pevačicin prijatelj.

Kao drugari... Anastasija i Aleksandar pojavili se zajedno na jednom događaju
Kao drugari... Anastasija i Aleksandar pojavili se zajedno na jednom događaju

Prema rečima našeg izvora, pevačica u početku je strahovala da se Veljko neće složiti s njihovom vezom.- Svetlana se plašila posledica jer joj nije bilo svejedno da sinu kaže da ima mlađeg momka. Mali Ražnatović nijednog trenutka nije pomislio na njihovu razliku u godinama, i za koga god da se njegova mama odluči, on će to podržati - završava naš izvor.Pozvali smo Cecu za komentar, ali telefon joj je bio nedostupan.

Ceca na InstagramuNIJE GREH VOLETICeca Ražnatović o novoj vezi nije govorila za medije, ali na njenoj fan-stranici na Instagramu pojavila se njena fotografija s porukom „Nije greh voleti“ i komentarom „Ljubav godine ne broji“. Mnogi su to protumačili kao njeno priznanje veze sa šesnaest godina mlađim manekenom.Inače, njeni fanovi su oduševljeni izborom omiljene pevačice, pa su joj poručili da uživa u ljubavi i da zasluženo voli punim plućima.

KolegeCECIN DEČKO STUDIRAO S NJENIM ZETOMAleksandar Jovović student je Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju, na kom je nedavno diplomirao i Anastasijin dečko Kostadin Terzić. Njih dvojica su se ranije znali samo iz viđenja, nikad se nisu družili i posećivali. Pevačicin momak, inače, ima veliku želju da diplomira, a već dugi niz godina iz hobija se bavi manekenstvom i jedan je od najtraženijih u našoj zemlji. Već dugo je zaštitno lice jednog brenda donjeg veša, pa su njegove golišave fotke česta pojava.

SVE ĆE DOĆI NA SVOJE

KURIR VAM POKLANJA VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Budite strpljiviOve nedelje zvezde nas uče strpljenjuSvake nedelje dnevne novine Kurir vam poklanjaju veliki horoskop. Pročitajte savet nedelje, kakve vas poslovne prilike očekuju i kakve će biti ljubavne okolnosti. Ako ste ljubitelj numerologije onda je ovo izdanje idealno za vas jer vam donosimo numeroskop. Čitajte horoskop svake nedelje u Kuriru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track