STANIJA OTKAZALA GOSTOVANJE U EMISIJI: Uplašila se suočavanja sa Tamarom
Foto: Stefan Jokić, Marina Lopičić

Nastavlja se rijaliti

STANIJA OTKAZALA GOSTOVANJE U EMISIJI: Uplašila se suočavanja sa Tamarom

Stars -
Tamara Đurić je danas gostovala u emisiji "Farma - Narod pita", u kojoj se njena ljuta rivalka Stanija Dobrojević nije pojavila, navodno iz zdravstvenih razloga.

Spekulisalo se da je Tamara u vezi sa Acom zarad popularnosti, pa ju je tako jedna gledateljka pitala da li je još uvek sa Živanovićem.

"Iako su govorili da je to lažna veza, mi smo u vezi i srećni smo. On je čovek mog života", rekla je klabreka i dodala da mediji više pišu o njenim sukobima sa bivšim farmerima, nego o njenoj ljubavi.

Voditelj Vlada Stanojević pitao je Đurićevu šta ima da kaže o Kristijanovom hapšenju koji je trenutno u pritvoru zbog pretnji koje je uputio Tamari putem Fejsbuka.

"Nisam imala lične pretnje od Kristijana niti od njegovih prijatelja, to sam pričala prekjuče u policiji", rekla je Tamara i dodala da Golubović nije zbog nje u zatvoru."On nije zbog mene u zatvoru, već verovatno zato što je prodavao drogu u crkvi Svetog Marka. Pustite Kristijana iz zatvora ako jeste zbog mene pritvoren. Kristijanu dubini duše nije loš čovek. Nemojte da ga se bojite. On bi nas silu da bude idol", pričala je Tamara i naglasila da bi njemu pomoglo psihijatrijsko lečenje.

Foto: Marina Lopičić, Stefan jokić
Foto: Marina Lopičić, Stefan jokić

Đurićevu je gledateljka pitala u kakvom je odnosu sa bivšim dečkom Makaronom sa kojim je bila u vezi kada je ušla na Farmu.

"Aca ne voli kada pričam o njemu, ali moram, ljubavi. On se vratio u Rusiju za Božić, mi smo samo prijatelji. Ne osećam potrebu da varam Acu, ne želim da ga izgubim", rekla je ona.

Stanija u poslednjem trenutku otkazala gostovanje u emisiji a klaberka smatra da se Dobrojevićeva uplašila suočavanja.

"Super bi bilo da je bio duel, ali zbog psihičkih problema ili da posle ne bi imala psihičke probleme, Stanija se nije pojavila, ali posle emisije ću joj pisati na društvenim mrežama. Da sam znala da neće doći, našla bih joj adekvatnu zamenu, ali verovatno mi Zavod za zaštitu životinja ne bi dozvolio. Šlihtala mi se na imanju, a onda u medije plasirala svakakve priče o meni. Pa što nije došla onda ovde da me pogleda u oči i ponovi to. A što se pobede tiče, toj niskomoralnoj i niskoprofilnoj osobi je kromanjonac platio pobedu, pa ne bih komentarisala…", oštra je bila Tamara.

Podsetimo, PR tim Stanije Dobrojević je danas objavio da starleta zbog zdravlja neće gostovati u emisiji iako je njeno gostovanje bilo najavljeno . Oni su naveli da će Stanija gostovati u sledećoj epizodi.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track