STANIJA SE UDAJE POSLE FARME: Ložila sam se na tipove kao što je Kristijan, ali sada...

Ludi kamen

STANIJA SE UDAJE POSLE FARME: Ložila sam se na tipove kao što je Kristijan, ali sada...

Stars -
Sad sam u godinama kad je bezveze da se po medijima provlačim kao starleta, kaže Dobrojevićeva

Starleta Stanija Dobrojević, izjavila je za medije da će posle rijalititja "Farma 6", u kom učestvuje, stati na ludi kamen! Ona je, takođe, rekla da ne veruje da će u "Farmi" naći muža, jer se, kako je izjavila, na muškarce kao što je kriminalac Kristijan Golubović ložila dok je bila klinka.

- Sad sam u godinama kad je bezveze da se po medijima provlačim kao starleta. Postigla sam sve što sam mogla u Srbiji, ali i šire, i sad već imam ozbiljnije planove. Kad sam dala poslednji ispit na fakultetu, mama me je pitala šta mi je sledeći cilj. Kao iz topa sam joj odgovorila: prvo rijaliti, pa udaja. Digla joj se kosa na glavi. Ali evo, ušla sam u "Farmu", a kad se ovaj cirkus završi, želim da zasnujem porodicu - rekla je Stanija za medije.

Ona je potom istakla da nema nameru da se zaljubljuje pred kamerama, iako se prošlog puta smuvala sa manekenom Filipom Panajotovićem.

- Da sam klinka, verovatno bi mi se dopao Kristijan Golubović jer sam se kao mlada ložila na mišićave i istetovirane muškarce. Sad više ne. To sam odavno prevazišla. Sad pažnju može da mi privuče pravi, stabilan, i zreo muškarac, a takvog na imanju nema. Mada, nikad ne reci nikad, ali za sada je tako - otkrila je Stanija za medije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track