STARLETA IMA PROBLEM: Ava Karabatić piški u gaće!
Foto: Dragan Kadić

Razbolela se

STARLETA IMA PROBLEM: Ava Karabatić piški u gaće!

Stars -
Hrvatica se žali da ne može da bude aktivna u „Parovima“ zbog određenih problema, a zapravo krije da je stalno upišana kao mala beba

Hrvatska starleta Ava Karabatić već izvesno vreme predmet je sprdnje među takmičarima rijalitija „Parovi“ jer su skoro svi saznali da ona piški u gaćice.Otkako je ušla u „Parove“ starleta neprestano ponavlja kako ima ozbiljne zdravstvene probleme i da je to sprečava da bude aktivnija u vili. Ona u početku nije htela da otkrije od čega „boluje“, nego je samo zagonetno rekla da su u pitanju ženski problemi. Međutim, kako Stars saznaje, jedini zdravstveni problem koji ima Ava jeste taj što nekontrolisano mokri u gaće!

Prema našim saznanjima, Karabatićeva je to i sama priznala tokom snimanja jedne emisije, kad se na pauzi, valjda ne mogavši više da čuva tu tajnu, poverila voditeljki Hepija.- Ja ne znam šta je meni! Non-stop piškim u gaće, a uopšte ne primetim. Moram stalno da menjam donji veš i da se presvlačim - otkrila je očajna Ava, a pošto je voditeljka imala „bubicu“, tu njenu ispovest čuli su svi ljudi u režiji, pa se priča brzo proširila.Međutim, iako je priznala da ima problema, kad smo je pozvali preko PR televizije Hepi, nije želela da potvrdi priču, već je okrivila svoje kolege iz rijalitija da šire tračeve o njoj.- To su izmislili takmičari kako bi mene diskreditovali i da bih zbog takvih priča bila što niže na tabeli. Isto tako su izmislili da mi u ugovoru za „Parove“ stoji obaveza da ću imati seks u rijalitiju - rekla je Ava za Stars.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track