STARLETA PRIKOVANA ZA KREVET: Lekari se borili za ŽIVOT Tamare Đurić, Makarona dojurio u BOLNICU!
Foto: Printskrin/Prva

Težak period

STARLETA PRIKOVANA ZA KREVET: Lekari se borili za ŽIVOT Tamare Đurić, Makarona dojurio u BOLNICU!

Stars -

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'', Tamara Đurić prolazi kroz težak period.

Kako saznajemo, njoj je pozlilo u teretani nakon čega je hitno prevezena na jednu privatnu kliniku u Beogradu gde boravi skoro mesec dana, a za to vreme je imala dve teške operacije.

Njeno zdravstveno stanje bilo je kritično, međutim sada se oporavlja, a u bolnici bi trebalo da ostane još mesec dana. Tamara je pre izvesnog vremena hitno hospitalizovana, imala je ozbiljan zdravstveni problem i lekari su je operisali. Bilo je veoma napeto, jer je bila u smrtnoj opasnosti. Ona je veoma hrabra i sve nosi na svojim plećima. Samo ona zna koliko joj je teško, ali čak ni sa najbližima ne želi mnogo da razgovara o svom zdravstvenom stanju. Konačno joj je stanje stabilno, ali je čeka još jedna operacija, nakon čega planira da se povuče iz medija i otputuje u Rusiju gde će biti na rehabilitaciji". kaže dobro obavešteni izvor, blizak njoj.

Foto Instagram
Foto Instagram

Kontroverzni biznismen Dejan Palić Makarona stigao je kod Tamare u bolnicu, a u rukama je nosio buket cveća i kutiju sa poklonom. Makarona je nakon sat vremena izašao iz bolnice sa plišanom igračkom i putnom torbom u rukama.

"Dejan često dolazi kod Tamare u posetu, on je sve vreme uz nju i pruža joj veliku podršku u ovim trenucima", kaže izvor iz bolnice, ne želeći da otkrije tačan razlog zbog kojeg je Đurićeva prikovana za krevet već mesec dana.

Međutim, spekuliše se da uzrok narušenog zdravstvenog stanja bivše farmerke leži u plastičnim operacijama kojima je Tamara u poslednjih nekoliko meseci bila podvrgnuta. Naime, ona je najpre na jednoj privatnoj klinici u inostranstvu izvadila četiri rebara, nakon čega je ugradila silikonske implante u zadnjicu.

"Tamara nije želela da otkazuje dogovorene nastupe u inostranstvu, jer to smatra neprofesionalizmom, pa se nakon estetskih zahvata malo preforsirala. Pored nastupa, Tamara je imala i brojna snimanja i fotografisanja ubrzo posle operacija, a nije mogla da se odrekne ni teretane. Zbog toga je i odlučila da po izlasku iz bolnice napravi pauzu i otputuje na oporavak u Rusiju gde želi da se posveti sebi i svom oporavku", kaže dobro obavešteni izvor.

"Pridržavam se saveta lekara, vodim računa o svom zdravlju, ali ne može sve u životu da se predvidi. Za ovo vreme provedeno u bolnici shvatila sam da mi je zdravlje na prvom mestu", rekla je Tamara.

(VIDEO) SVE RADI SAMA: Starleta Tamara Đurić se dohvatila MUŠKIH POSLOVA!

(FOTO) S KIM STARLETA PROVODI PRAZNIKE: Tamara Đurić u neobičnom društvu!

STARLETA GLEDALA SMRT U OČI: Tamara Đurić zamalo nastradala U AVIONSKOJ NESREĆI u SOFIJI!

Bonus video:

TAMARA ĐURIĆ POTPUNO GOLA: Novopečenoj pevačici predlažu da snimi PORNIĆ!

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja