STARLETA RASTURA BRAK PEVAČU: Tijana Ajfon proganja Bulata po Crnoj Gori
Foto: Printskrin

Ne zaboravlja staru ljubav

STARLETA RASTURA BRAK PEVAČU: Tijana Ajfon proganja Bulata po Crnoj Gori

Stars -
Tijana je odsela u apartmanu tik do hotela u kojem se nalazi Marko sa suprugom i njenom ćerkom

Vrelo leto na Crnogorskom primorju može da postane užareno ako Tijana Ajfon ostvari svoju nameru da Marka Bulata rastavi od supruge Maje, sa kojom letuje na istom mestu gde i starleta. Bivša devojka pevača ne želi da ga ostavi na miru, čak ni sada kada se po drugi put oženio.Tijana je odsela u apartmanu tik do hotela u kojem se nalazi Marko sa suprugom i njenom ćerkom.

"Čak je tako udesila da njena terasa bude okrenuta ka njihovoj i svaki put kada primeti da su napolju, svojim balkonom se šeta gola. Ona je ubeđena da će Marko posustati i makar joj se na neko vreme vratiti, što će biti dovoljno da mu rasturi brak. Nažalost pevačeve supruge, Tijana izgleda bolje nego ikad i na plaži se svi okreću za njom. Nju je baš briga što bukvalno uhodi Bulata, jer se kupa na istoj plaži i izlazi u iste restorane i kafiće gde ugleda njih. Ne znam da li ju je Marko zvao, ali sigurno će joj skrenuti pažnju na ponašanje kako ne bi izazvala njegovu bračnu krizu", kaže naš izvor blizak bivšim ljubavnicima.

Uživa sa ženom Foto Damir Dervišagić
Uživa sa ženom Foto Damir Dervišagić

U ovo smo se i sami uverili kada smo uslikali Tijanu na plaži gde smo pre nekoliko dana uhvatili i Bulata sa novom porodicom. Kada smo je pozvali da je pitamo zašto to radi, ona nam je dvosmisleno poručila."Došla sam sa prijateljima na odmor i super se zabavljam. Videla sam da je i on ovde. Eto, obećala sam u „Parovima“ da ću mu rasturiti brak, pa sada polako svoje obećanje sprovodim u delo. Bulate, došla sam da te otmem", kroz osmeh nama je rekla Tijana, koja je sa pevačem bila u vezi pre rijalitija.

Kada se Marko pre nekoliko meseci oženio, ona je otvoreno poručila da će mu rasturiti brak i da ne može da veruje da je stao na ludi kamen.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track