STARS OTKRIVA: Ceca se ugojila 10 kilograma
Foto: Nemanja Pančić

A nekad je bila riba

STARS OTKRIVA: Ceca se ugojila 10 kilograma

Stars -
Da li zbog ljubavi ili iz nekog drugog razloga poznata folkerka nabacila je vidljiv višak kilograma

Folk diva Ceca Ražnatović ima novu ljubav i to zna i o tome bruji ceo region!

Iza naočara krije podbulo lice
Iza naočara krije podbulo lice

Mišljenja su podeljena: dok je jednima drago što konačno ima dečka, drugi je kritikuju što je našla baš dečka, u bukvalnom smislu te reči, jer je njen partner Aleksandar Jovović mlađi od nje 16 godina. No, budući da je tolika razlika u godinama u poslednje vreme maltene normalna (Seve i Igor - razlika 15 godina, Goca Tržan i njen Raša - 14, Karleuša i Duško Tošić - 7 godina itd.), onda se starije dame i te kako trude da ostanu u top-formi, uvek zategnute i u licu i u telu. Sve dame, osim Cece!

Haljina bez rukava istakla smežurane ruke
Haljina bez rukava istakla smežurane ruke

Sudeći prema fotografijama iz marta 2015. kada su se Ceca i Aleksandar slikali za Stori zbog njenog spota, i skorašnjim fotkama, možemo zaključiti samo jedno: Ceca je baš propala!- Tvrdim da se ugojila čak 10 kilograma! - kaže za Kurir Stars jedan od posetilaca teretane u koju dolaze i Ceca i njen dečko.

U martu 2015. na slikanju za Stori,  bila je u top-formi, kao i njen dečko
U martu 2015. na slikanju za Stori, bila je u top-formi, kao i njen dečko

- Ona tu kao nešto trenira, ali koliko vidim slaba vajda. Siguran sam da ne vodi računa o ishrani. Jedino mi je to objašnjenje njenog lošeg izgleda jer je nemoguće da, ako vežbaš, izgledaš kao Ceca danas - kaže izvor Starsa.Kada je Cecu i dečka slikao paparaco magazina Stori, koji je prvi i objavio ekskluzivnu priču o novoj vezi folk pevačice, Ražnatovićka je bila u apa-drapa odeći: širokoj suknji, ravnim čizmama, kose pokupljene u neobaveznu punđu. Iliti „imam sad dečka i baš me briga“.

Dnevni stajling kao baka s pijace
Dnevni stajling kao baka s pijace

I na promociji svog parfema Svetlana Ražnatović nije izgledala kao iluzija (tako se parfem zove), nego kao fatamorgana. Haljina je bukvalno pucala po šavovima, pa je sa strane curilo sve što je višak, pogotovo u predelu ruku, koje bi, ako zaista vežba u teretani, morale biti zategnute i definisane. Po svoj prilici, Ceca u teretanu ide samo da bi pred očima imala svog atraktivnog dečka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track