STIŽE BEBA: Vesna plakala kada je čula da će postati baka, Relja spreman da ženi Nikoliju!
Foto: Printskrin

Srećne vesti

STIŽE BEBA: Vesna plakala kada je čula da će postati baka, Relja spreman da ženi Nikoliju!

Stars -
Nikolija i Relja zajedno su tek nekoliko meseci i sve ovo prebrzo je došlo. E sad, koliko će to trajati, videćemo, ali ako nijednog trenutka nisu razmišljali o tome da li da zadrže dete, sve je više nego jasno, kaže iuzvor blizak pevačici

Nikolija Jovanović i Relja Popović za osam meseci postaće roditelji. Kako priča naš izvor blizak ovom paru, Nikolija je posle odmora u Dominikanskoj Republici posumnjala da je u drugom stanju, a pregled kod ginekologa potvrdio je trudnoću.

“Nikolija i Relja zajedno su tek nekoliko meseci i sve ovo prebrzo je došlo. E sad, koliko će to trajati, videćemo, ali ako nijednog trenutka nisu razmišljali o tome da li da zadrže dete, sve je više nego jasno. Znam da su bili presrećni kada su izašli sa klinike i da nijedno od njih nije postavilo pitanje šta će sa karijerom, niti hoće li im dete omesti poslovne planove”, priča izvor Sveta i dodaje da su njihovi roditelji prvi saznali za radosne vesti.

“Obe porodice ostale su u šoku kada su saznale da će dobiti novog člana! Koliko znam, Vesna je plakala od sreće! (smeh) Svi su se složili sa njihovom željom da zadrže bebu. Bogu hvala, pa će imati ko da pomaže Nikoliji kad se porodi i kad Relja zbog nastupa ne bude bio tu. Vesna se toliko raduje unučetu da joj nije ni na pamet palo da pita ćerku šta će joj to sad kad je na početku karijere i kad joj je dobro krenulo. Uostalom, i ona je rano postala majka, a ipak je napravila zavidnu karijeru. Polako, ima vremena za sve.”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja