STIŽU NAM RODE: Estrada puna trudnica!
Foto: Damir De

Bebe u najavi

STIŽU NAM RODE: Estrada puna trudnica!

Stars -
Nikolija, Milica Kon, Bojana Rajić, Katarina Sotirović, Ana Grubin u skorije vreme postaće mame, a još pevačica i dama sa estrade podeliće istu sreću sa njima

Voditeljke Ana Grubin i Milica Kon, manekenka Bojana Rajić, pevačice Katarina Sotirović i Nikolija Jovanović, samo su neke od poznatih imena sa estrade koja će u najskorije vreme postati mame, a neke od njih po prvi put.

Tako će supruga pevača, kompozitora i producenta Marka J. Kona, Milica Kon, uskoro roditi svoju prvu bebu. Takođe, prijatelji ćerke folk zvezde Vesne Zmijanac, pevačice Nikolije Jovanović, nedavno su otkrili da je ona ponovo trudna. Podsetimo, Nikolija je u prethodnoj trudnoći izgubila bebu posle samo par nedelja, pa ona i njen dečko Relja Popović s nestrpljenjem očekuju prinovu i svi se nadaju najboljem.

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Bivša manekenka i nekadašnja supruga golmana Vladimira Stojkovića, sa kojim ima sina Lava, trudna je po drugi put. Ona dete čeka s političarem Branislavom Đurđevićem. Mama će po drugi put postati i pevačica Katarina Sotirović, supruga košarkaša Aleksandra Rašića, ali još uvek ne zna pol bebe jer je pre dva meseca saznala da je trudna.- Krajem septembra ću znati šta nosim, ali uopšte ne razmišljam da li bih htela dečaka ili devojčicu. Srećna ću biti šta god da bude - rekla je Katarina za medije.

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Rode su se osmehnule i voditeljki Ani Grubin, koja čeka svoje treće dete i trebala bi da se porodi u najskorije vreme. Ana. inače, ima dve devojčice, jednu iz veze s Goranom Stamenkovićem, vlasnikom produkcijske kuće "Emoušn", a drugu iz braka s Mirkom Grubinom.

foto: Facebook
foto: Facebook

Takođe, mlada pevačica Dunja Ilić nedavno je objavila fotografiju sa svojim novim dečkom na kojoj je on ljubi u stomak. Sudeći po komentaru ispod slike koji je Dunja ostavila "Pa pogađajte, Bog će dati sreću.", može se zaključiti da je i ona trudna i da će postati mama.

PRATITE KURIR NA VAJBERU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track