STORI ŠOPING GROZNICA: Pinkova zvezdica pevala sa Anom
Foto: Dragan Kadić

ŠOU

STORI ŠOPING GROZNICA: Pinkova zvezdica pevala sa Anom

Stars -
Nikolićeva na rođendanu tržnog centra održala ekskluzivan nastup, a posetioce posebno zabavila kad je na binu izvela devojčicu Anastasiju Rilak

Povodom drugog rođendana šoping-centra „Stadion“ u subotu je održana velika Stori šoping groznica, koju su obeležili popusti, rekordna posećenost i jednočasovni ekskluzivni koncert Ane Nikolić.Pop zvezda je oduševila svojim nastupom, a posebno iznenađenje za sve posetioce bila je Anina specijalna gošća - Pinkova zvezdica Anastasija Rilak. Njih dve imale su osmišljenu koreografiju, a u duetu su izvele dve pesme.Temperamentna pevačica izvela je svoje brojne hitove, koje je publika s njom pevala horski, a na kraju nastupa presekla je i rođendansku tortu.„Stadion“ bio mali„Stadion“ je bio mali da primi sve one koji su u potrazi za omiljenim modnim brendovima po cenama sniženim i do 70 odsto posetili ovaj tržni centar. Šoping groznica počela je dečjim radionicama, koje su privukle pažnju velikog broja dece i njihovih roditelja. UG Roditelj - centar za rani razvoj organizovao je kreativne radionice za najmlađe, dok je Lajf redizajn održao javni čas arhitekture. Potom je dr sc. Maja Kostić održala čas lepog govora za sve uzraste dece. Jelena Popović i Bogdanka Boba Zlatar iz koncepta „Ljubav, vera, nada“, otkrile su tajne aromaterapije i prenele su šta nam zvezde poručuju. Nutricionista Jovana Srejić delila je savete kako da ostvarimo fit formu do leta. U Avon bjuti korneru dame su isprobavale najnovije mejkap trendove.

Klovnovi obradovali mališane... Radionica za decu
Klovnovi obradovali mališane... Radionica za decu

Vredne nagradeNakon toga proglašeni su pobednici nagradnog foto-konkursa „Moje dve godine sa Stadionom“, kojima će biti podeljene 22 vredne nagrade, a uz ples, klovna i di-džeja završena je još jedna Stori šoping groznica.(Z. S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track