Story šoping groznica: Spektakularnim koncertima Stadion SC proslavio treći rođendan
Foto: PR Story

Provod za pamćenje

Story šoping groznica: Spektakularnim koncertima Stadion SC proslavio treći rođendan

Stars -

Tri dana nezaboravne zabave

Povodom trećeg rođendana Stadion Shopping Centra, magazin Story organizovao je veliku šoping groznicu i tri dana popusta i najbolje zabave u gradu. Proslava rođendana počela je u petak spektakularnim koncertom pop zvezde Nataše Bekvalac.

Dok je Nataša pevala na bini joj se pridružila ćerka Hana sa drugaricama, koja se odlično provodila na maminom koncertu. Na kraju nastupa Nataša je presekla grandioznu tortu. U subotu na radost brojnih dama koncert je održao omiljeni Hari Mata Hari, dok ga je publika horski pratila. U nedelju na završnom danu slavlja nastupale su učesnice popularnog muzičkog takmičenja Neki novi klinci.Veliki broj posetilaca okupio se i gromoglasnim aplauzom pozdravio nastupe budućih muzičkih zvezda Anastasije Rilak, Mie Smiljanić, Bojane Srdanović i Marije Dragačević. Nakon mladih nada, na opšte oduševljenje svih posetilaca centra nastupila je popularna Milica Todorović koja je napravila vrhunsku atmosferu izvođenjem svojih najvećih hitova.

Tokom tri dana slavlja, osim u koncertima posetioci Stadion Shopping Centra imali su priliku da uživaju u bogatom zabavnom programu i brojnim besplatnim aktivnostima koje je magazin Story priredio za njih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track